2777
2789
عنوان

مادرشوهر

74 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

مادرشوهرم یه مشکلی داره باید دارو بخوره نخوره هم چیز خاصیش نمیشه داروش یه قرص ۴۰ میلیون ۲۰ میلیون اون ماه از شوهر من قرض گرفته ۲۰ تومن از دخترش به شوهرم گفت انگشترمو میفروشم میدم بهت

امروز دیدم اون انگشتر و داره میده به دخترش میگه اره قرض داشتم بهش اینم جای قرض من قبلا بهش گفتم میخوای بفروشی بفروش به من پولشو میدم بهت اما نه فروخت به من ..قرض شوهرمم دیگه نمیخواد بده

من تو دلم گفتم حلالت نمیکنم ایشالا که دارو ها خوبت نکنه خواهشن اگه مادرشوهری مادر زنی از این کارا نکنید

👨‍👩‍👦‍👦

اون چه داروییه که ۴۰ میلیونه ولی اگه نخوره چیزیش نمیشه؟؟

پدر شوهرت زندس؟؟

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پول درامد همسرتون بوده باید ایشون حلال کنه نه شما.میدونم میگی حق منم هست ولی اصلش اینه که همسرتو ...

نه عزیزم این حرفا نیس از گلوی ما بزنه و اجاره مغازه خودش بمونه بعد مادرش بخواد انگشتر و بده جای قرض به دخترش

👨‍👩‍👦‍👦
اون چه داروییه که ۴۰ میلیونه ولی اگه نخوره چیزیش نمیشه؟؟پدر شوهرت زندس؟؟

نه مرده بازنشستگی داره اما همرو میده قسط یه یخچال ساید و یه تلوزیون ۷۰ اینج خریده خانوم

👨‍👩‍👦‍👦
اون چه داروییه که ۴۰ میلیونه ولی اگه نخوره چیزیش نمیشه؟؟پدر شوهرت زندس؟؟

دفعه قبلم همین کارو کرد و پولو نداد منم گفتم راضی نیستم الحمدالله همون روز گردنبد طلاش گم شد خداروشکر

👨‍👩‍👦‍👦