2777
2789

ی کتاب هست مخصوص فرهنگیانه...هم مهارت معلمی داره هم هوش و استعداد و کلی هم تست متنوع داره همونو بخون و تستاشو کار کن...دینی هم دروسی که گفتن رو بخون یه دور خیلی اسونه

در کل فرهنگیان کنکورش سخت نیست راحت میشه درصد بالا گرفت ولی معدل خیلیییی مهمه...خیلی هواست باشه به معدلت

ی کتاب هست مخصوص فرهنگیانه...هم مهارت معلمی داره هم هوش و استعداد و کلی هم تست متنوع داره همونو بخون ...

خود درسای تجربیو چی؟ اونو چطوری؟ شمام میخاین کنکور بدین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خود درسای تجربیو چی؟ اونو چطوری؟ شمام میخاین کنکور بدین؟

نه من پارسال کنکور دادم و الان دانشجو ام

ببین درسای خودتم باید در حد متوسط به بالا بزنی...مثلا من دوستم کنکور فرهنگیانشو درصداش بد نبود ولی چون کنکور سراسری رشته خودش رو بد داده بود دعوت به مصاحبه نشد!

ی کتاب هست مخصوص فرهنگیانه...هم مهارت معلمی داره هم هوش و استعداد و کلی هم تست متنوع داره همونو بخون ...

من معدل دوازدهمم 11 شد نهایی ولی معدل کل دیپلمم 17 و خورده ای شد

نا امید بشم یا امیدی هست؟؟

دارم میخونم تست میزنم ولی میترسم....اگه امیدی نیست که نخونم براش کلا همون کنکور عادی بخونم

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

نه من پارسال کنکور دادم و الان دانشجو امببین درسای خودتم باید در حد متوسط به بالا بزنی...مثلا من دوس ...

ای خداا عزیززم مبارکه🥹 چی میخونی؟

اره خیلی مهمه..بنظرت میتونم از الان؟؟

باشه عزیزم فق میگی چطوری من بلد نیستم اینجارو

شروع کن بخون دیگه چجور نداره که

باید هم دفترچه تخصصی هم فرهنگیان رو تراز بالای ۵ هزار بیا تا بتونی انتخاب رشته کنی

انتخاب رشته کنی اگر ترازت خوب باشه دعوت به مصاحبه میشی و بعد ادامه

ملاک دعوت به مصاحبه ۶۰ درصد دفترچه تخصصی تجربی و ۴۰ درصد فرهنگیان

مصاحبه دعوت نشی نهایی ۲۰ ام بگیری فایده نداره ملاک دعوت به مصاحبه فقط کنکوره

بعد دعوت ۲۵ درصد مصاحبه، ۵۰ درصد امتحان نهایی که یه بخشیش هم نهایی یازدهمه ،۱۰درصد دفترچه فرهنگیان و ۱۵ درصد دفترچه کنکور تاثیر داره

انشاءالله موفق باشی خانم گل

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

من معدل دوازدهمم 11 شد نهایی ولی معدل کل دیپلمم 17 و خورده ای شدنا امید بشم یا امیدی هست؟؟دارم میخون ...

معدل نهایی یا همون دوازدهم تاثیر داره تو کنکور

ناامید چرااا؟ هیچ وقت ناامید نشو بخون تا جایی که میتونی

صدتو بزار که تهش حسرت نشه برات

خب میتونی ترمیم کنی عشقم

اخه شرایطش افتضاحه اون همه درسو دوباره نهایی بدم؟؟

اگه تک درس بود قطعا ترمیم میزدم بدون شک ولی اجباری همه درس ها رو باید بدم

اگر هم نرم شرکت کنم یکیشو یا سفید بدم در حالت اول هیچ کدوم حساب نمیشه در حالت دوم هم که صفر میزارن برام

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

معدل نهایی یا همون دوازدهم تاثیر داره تو کنکورناامید چرااا؟ هیچ وقت ناامید نشو بخون تا جایی که میتون ...

اخه میگن واسه فرهنگیان معدل کل مهمه واسه کنکور عادی یازدهم دوازدهم..

اخه میگن خیلی مهمه سابقه تحصیلی منم پشت موندم امسالو اگه امسال هم قبول نشم دیگه جدی نمیزارن کنکور بدم