2777
2789
عنوان

دقت کردید که🤨تاپیک رو بخوون

223 بازدید | 30 پست

دقت کردید هرچی تا پیک خانوادگی و زن ها حرف می زنند پز می دن مسخره بازی می کنند😔 از زندگی شون حرف می زنند چه قدر لایک و ویو می خوره حالا کسی که حرف از قران امامان می زنه اصلا دیده نمیشه واقا چرا؟؟؟؟؟؟

نسل جدید نیاز به حرف جدید دارن
توصیه به خواندن کتاب انسان 250 ساله

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسل جدید نیاز به حرف جدید دارنتوصیه به خواندن کتاب انسان 250 ساله

این کتاب عالیه

ای بابا زمستونم که سر نیومد... ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!

چون مطالب جالبی به اشتراک گذاشته نمیشه

یا نشر دهنده با تعصب خاصی هدف تحمیل را داره

که کمتر کسی پذیرنده هست

مردم در ایران دینشون از قبل انتخاب شده راه و شیوه هم در طول زندگی توسط والدین و مدارس آموزش داده میشه حتی به غلط

اما خب یک فرد دیندار به تاپیک هایی که محتواش مذهبی نیست نمیگه چرت و پرت مگه نه؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
[QUOTE=405561963]چون تاپیکهات برای کسانی که معتقد نیستن جذابیت نداره ، قشر خاصی که دنبال دعا صلواتن ...

خب طرف به امام زمان اعتقاد نداره میاد تو تاپیک میبینه درموردشه ول میکنه میره

حالا که دغذغه داری ، تاپیک بزن مثلا عنوانش این باشه ،چرا باید به امام زمان معتقد باشیم

بعد دلیل و سند عقلی بیار ، سند قرانی بیار

چون معمولا به قران معتقدن اما امام زمان نه

و...

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

هییییی خب اخه حدقال من که نمی گم پیام های دیگه بده میگم این همه پیام های بقیه مثل مادر شوهرم زدم از شوهرم طلاق گرفتم بچم مرد همش ویو می خوره ولی کسی که میگه مثلا ۵۰تا صلوات به نیت امام زمان برای هیچکس مهم نیست ویو نمی خوره

خب طرف به امام زمان اعتقاد نداره میاد تو تاپیک میبینه درموردشه ول میکنه میره حالا که دغذغه داری ، تا ...

من فقط گفتم یک گروه توی ایتا زدم بیاین اونجا همه این حرف هارو زدم