2777
2789
عنوان

دقت کردید که🤨تاپیک رو بخوون

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم اون اسم گروهمه بعد گفتم بیاین توگروهم تاپیک رو بادقت بخوون

برای امام زمان میخوای کار کنی پس دروغ نگو

این تاپیک شماست👇👇

سلام عزیزان🌷امسال اگر خدا به خواهد ما تصمیم گرفتیم برای سلامتی و فرج اقا امام زمان (عج) کاری انجام دهیم.
ما در پیام رسان ایتا گروهی را تشکیل دادیم🥲 که هرشبه جمعه صلوات اقا امام زمان(عج) 📿 ختم می شود
از اونجایی که پشتیبانی نینی سایت لینک گروه را قبول نمی کند من ایدی ایتام رو بهتون می دم اکه تمایل داشتید عضو بشید بهم پیوی ایتا خبر بدید من لینک رو براتون بفرستم.

ایدی پیوی ایتا: eittaa_ali

🙏🏻ازهمکاری شما بسیار سپاس گزاریم🙏🏻

گفتی گروهی زدم که هرشب جمعه صلوات اقا امام زمان ختم میشود

یعنی دنبال ختم صلواتی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من وارد تاپیکت شذم و اومدم بیرون دیدم نوشتی ختم صلوات برای امام زمان

شماهم میگی دعانکنید برای امام زمان صلوات نفرستین باید این کارارو ادم بکنه که امام زمان زود تر ظهور کنه

برای امام زمان میخوای کار کنی پس دروغ نگو این تاپیک شماست👇👇سلام عزیزان🌷امسال اگر خدا به خواهد ما ...

اون تاپیک رو از قبل ذخیره کردم دوباره تجدید کردم ولی اگر بیای توگروهم ایه می زارم مگه نمی گی کسی که درمورد امام زمان حرف میزنه دروغ نمیگه درمورد امام زمان می گیم فیلم می فرستیم و.........

اون تاپیک رو از قبل ذخیره کردم دوباره تجدید کردم ولی اگر بیای توگروهم ایه می زارم مگه نمی گی کسی که ...

بعدشم مگه ختم صلوات امام زمان بده بعدشم مگه من شما رو زور کردم بیا تاپیکم صلوات بفرست

شماهم میگی دعانکنید برای امام زمان صلوات نفرستین باید این کارارو ادم بکنه که امام زمان زود تر ظهور ک ...

من کی همچین حرفی زدم

اولین کامنتم رو دقیق بخون ، گفتم نه اینکه بشینیم فقط دعا کنیم

فقط دعا کنیم ، یعنی فقط دعا کافی نیست

بعد شما سوالت این بود چرا نمیان تو تاپیکم گفتم طرف وقتی اعتقاد نداره که خیلی هم تعدادشون زیاده با دعوت به صلوات و دعا سمت امام زمان نمیاد

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
بعدشم مگه ختم صلوات امام زمان بده بعدشم مگه من شما رو زور کردم بیا تاپیکم صلوات بفرست

که انقدر نا را حتی هی می گی من دروغ میگم من تاپیک رو برای کسانی گذاشتم که به امام زمان اعتقاد دارند نه شمایی که انگار دشمن خونیش هستید واقا کههههههههههه😳😳😳😳

اون تاپیک رو از قبل ذخیره کردم دوباره تجدید کردم ولی اگر بیای توگروهم ایه می زارم مگه نمی گی کسی که ...

تجدید کردن و از قبل گذاشتن تاپیک چه ربطی داره که به دروغ میگید من گفتم اسم گروه اینه کجا گفتی اسم گروه اینه !؟

شما همین چنددقیقه پیش یه تاپیک زدی ، دیدی کسی نیومد ناراحت شدی ، تاپیک زدی چرا نمیان

منم دلیلشو بهت گفتم

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
که انقدر نا را حتی هی می گی من دروغ میگم من تاپیک رو برای کسانی گذاشتم که به امام زمان اعتقاد دارند ...

از کجا فهمیدی من دشمن خونیش هستم ؟

گفتم دروغ گفتی چون علنا گفتی ، ختم صلوات اسم گرومه

در حالی که تو تاپیکت همچین چیزی نگفتی

الانم به منم تهمت زدی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌