2777
2789
عنوان

شما هم مثل

91 بازدید | 7 پست

من هستید؟!

من هیچوقت نتونستم در حق کسی که بهم ظلم میکنه دعای بدی کنم یا نفرین کنم

هیچوقت منتظر نبودم جواب کارشونو پس بدن

حتی کسی که به معنای واقعی نابودم میکنه بازم با اون دلشکسته و خونی که گریه میکنم از خدا براش بهترین ها و آرزو میکنم خصوصا اگه طرف برام مهم باشه یا دوستش داشته باشم فرقی ندارد دوسته یا آشنا ، فامیل یا غریبه...🥲🥺

همیشه از ته ته دلم برای کسایی که حالمو بد میکنم دعاهای قشنگ میکنم💔🥲

حالم از این رفتارم بهم میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من توی ذهنم ازشون به هفت روش سامورایی انتقام میگیرم ولی توی دنیای واقعی فقط توی دلم فحش میدم و کاری نمیکنم میگم حرفی که زدی و کاری که کردی رو بعد نمیتونی پسش بگیری بیخیال پس

به کارما و نفرینم اعتقاد ندارم

نه والا از همون بچگی کینه ای و انتقام گیر بودم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

منم همینم

همه رو بخشیدم حتی اونیکه اصلا پشیمون نبود

حتی اونیکه که چشم نداره ببینه من نفس میکشم

حتی دلمم براش میسوزه

ن به خاطر اون

به خاطر با ارزش بودن جسم و روحم

حیف من نیست که کدورت آدما رو تو دلم نگه دارم

اون بدی کرد من با کینه و انتقام هزار برابر به خودم ظلم کنم؟

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

منم همینطورم یادم نمیره اما میسپرم به خدا

میگم خدایا منو به جایی برسون که خودشون پشیمون شن از رفتارشون نه اینکه من کینه ای و دنبال انتقام باشم

یا میگم شاید انقدر تو زندگیشون عذاب کشیدن ک دیگه نمیتونن جلو خودشونو بگیرن

نفرین کنم انرژی منفیش ب خودم برمیگرده