2821
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

190 بازدید | 29 پست

به نظزتون تاثیر یازدهم مثبت میشه ؟ شاید بی رحمانه باشه ولی من خیلی خوشحال نمیشم اگر مثبت شه چون نهایی یازدهم رو خوب دادم خواستم نظر شمارم بدونم به نظرتوت مثبت میشه ؟

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه بلکه قراره دوتا درس دیگه ام اضافه کنن

هیچکسم هیچ اعتراضی نمیزنه همه موافق این جریانن

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

نمیشه بلکه قراره دوتا درس دیگه ام اضافه کنن هیچکسم هیچ اعتراضی نمیزنه همه موافق این جریانن

چرا دوتا درس اضافه شه ؟؟

مگه ۶ تا نبود ؟

اگر دوتا درس اضافه نشه من مشکلی ندارم مثبت شه چون هر سال ما امتحان نهایی دادیم از دهم هر سالم لغو میکنن انگار سیرکه

There 's so much I wanna say but I don't know how it's starts

یازدهم که مثبت شد کلا ، البته از سال بعد قطعیه ، امثال ۱۳ درصده سال بعد ۲۰ درصد قطعی

خیلی وقته که اعلام کردن ، الان تازه میگن ممکنه امتحان یکی دوتا درس دوازدهمم نهایی نباشه

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

هیچ کس موافق نیست از خودشون میگن موفق ها هم تعدادشان کمه

والا خبرا که برعکس اینو میگه

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.