2777
2789

بنظرتون بهتر نیس؟

چادر نذارم ولی با حجاب

خیلی شلخته ام با چادر

دوستم چادرشو برداشته خیلی خوشتیپ شده ولی محجبه است

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چادری ام و مخالف چادر فقط میپیچه تو دست و پای ادم☹☹

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بله اگه با چادر نتونی مرتب باشی محجبه بدون چادر خیلیم خوبه...من خودم خیلی خانمای چادری رو میبینم خوشم میاد ولی خودم تو مجردی می پوشیدم واقعا سختم بود شلخته نبودم ولی مثلا تو زمستون که میخواستم لباس گرم زیر چادر بپوشم خیلی گنده میشد ...برام دست و پاگیر بود همیشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

من چادر خیلی بهم میاد ناز نشونم میده😂

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

چرا برنمیداری پس

نمیتونم دیگه روم نمیشه یه جور وابستگی دارم انگار بچه هاممخیلی بهم میگن ولی نمیتونم قبلا هر دفعه بر میداشتم ولی الان نمیدونم چه مرگمه🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من تا همین پارسال چادری بودم اما میدونی تو زمستون لباس گرم نمیتونی زیرش بپوشی باد میکنه واقعا زشت میشه کلا هر کس یه سلیقه ای داره من هردوشو دوست دارم اما واسه خودم بدون چادر رو ترجیح میدم