2777
2789
عنوان

صابخونه

102 بازدید | 5 پست

از شوهرم دارم جدا میشم بعد طبق قرارمون پول پیش خونه قرار شد برای من باشه اسناد رسمی امضا کرد که مال منه اما خب اجاره نامه خونه به اسم اون نوشته شده حالا سه ماهه خونه خالیه صاحبخانه پولمو نمیده الآنم خطشو دایورت کرده رفتم برای شکایت ده میلیون پول میخاد خیلی حالم بده

پولو از شوهرت بگیر

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چقدره مگه اجاره

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم صاحبخونه موظفه پول رو به کسی که رهن و اجاره به اسمش نوشته شده تحویل بده . مگر با حکم رسمی دادگاه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩