2821
2789
عنوان

چه دکتری برم؟؟؟؟

1572 بازدید | 23 پست

سلام .صبحتون بخیر.بجه ها من چند ساله جوش میزنم ولی تاحالا دکتر نرفتم .همش پشت گوش مینداختم.جدیدا جوشام بدتر شده.بیشتر هم رو خط فک دو طرف صورتمه و چونه.میخوام دیگه بیوفتم دنبالش درمان کنم.موندم چه دکتری برم همه آزمایشارو برام بنویسه. دکتر پوست،غدد یا زنان

کتاب مقدس آدمبرفی ها یک آیه دارد:دلگرم نشو!⛄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرچی که لازم باشه مینویسه. خواهر منم اینجوری بود چندین سال پیش که یادمه حتی از پوستش نمونه هم برداشت.

باید دکترخوب پیدا کنی 

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

من از نوجوونیم جوش میزدم همیشه ... یعنی بقدری هزییییینه دکتر پوست کردم و نتیجه نگرفتم که الان یادم میفته اگه کسی اون زمان بهم راهنمایی میکرد یه دکتر غدد هم برم تمام مشکلات الانم هم حل شده بود .‌تنبلی تخمدان ‌ کم کاری تیدویید و کلا غدد بدن و هورمانا باعث جوش و چاقی ااینا میشن پس اول بخاطر جوشات برو غدد. از بده اگه نرمال بودی و پریودات منظمه برو فقط پوست

غدد اول برو ببین هورمونات منظمه ... اگه منطم پریودمیشی برو غدد ازمایش بده و میفهممه . اگه نرمال بودی ...

نمیشه فقط یکیشون برم همه آزمایشارو بنویسه؟🙈

من از نوجوونیم جوش میزدم همیشه ... یعنی بقدری هزییییینه دکتر پوست کردم و نتیجه نگرفتم که الان یادم م ...

پریودام نرماله ولی نسبت به چند سال پیش کم شده سه روزه تموم میشم.ولی جوشام علائمش شبیه جوش هورمونیه.زیر چونمم سه چهار تا مو دراومده که یکمی ضخیمن😑پس میگی غدد برم

هرچی که لازم باشه مینویسه. خواهر منم اینجوری بود چندین سال پیش که یادمه حتی از پوستش نمونه هم برداشت ...

میترسم برم پوست چند تا محلول و اینا بنویسه.از بس تجربیات بد بقیه رو شنیدم .نمیخوام زیاد هزینه این دکتر اون دکتر کنم😔

میگن سونو هم لازمه برا اینکه بفهمی کیست داری یا تنبلی تخمدان .چون یکی از علت های جوشه.دکتر زنان هم برم بنظرتون؟؟؟

پریودام نرماله ولی نسبت به چند سال پیش کم شده سه روزه تموم میشم.ولی جوشام علائمش شبیه جوش هورمونیه.ز ...

عه پس موی زاعدم داری ببین منو حتماااااااااا غدد برو .. حتمنااااااا 

توگذشته منی بخدا 

موی زائد رو چونم به دونه بود هی شد دوتا سه تا 

کسی نگفت لامصب برو غدد 

تاهمین الانش هم جوش میرنم مو درمیاد چاق میشم همش براهورمونه تازه زده کم کاری ام گرفتم . نی نی ام تازه نمیشه .

اگه سلامای و زیباییت برات مهنه برو غدد

میگن سونو هم لازمه برا اینکه بفهمی کیست داری یا تنبلی تخمدان .چون یکی از علت های جوشه.دکتر زنان هم ب ...

اره ببین تو بری غدد اول کلی ازمایش مینویسه ببینه هورپونات در چ وضعه. بعد سونو برا کیست کو وضعیمت تخمدانت... اینارو نگاه میکنه اگه چیزی باشه دارومیده .

اگه هیچی نبود میگه برو پوست و باخیال راحت میری پوست ولی مشخصه هورموناته .چون منم همبنطورم

عه پس موی زاعدم داری ببین منو حتماااااااااا غدد برو .. حتمنااااااا  توگذشته منی بخدا  مو ...

حتما دیگه باید برم.تاحالا یه آزمایش هم ندادم چقدر بیخیال بودم😞ولی دیگه صورتم جای سالم نداره😭بازم جوش میزنی؟؟

فردا حتما برم غدد.کاش منم پوستم صاف شه.چند ساله بااین جوشا زندگی کردم نمیتونم خودمو با صورت صاف تصور کنم😭