2777
2789
عنوان

چه دکتری برم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 23 پست
حتما دیگه باید برم.تاحالا یه آزمایش هم ندادم چقدر بیخیال بودم😞ولی دیگه صورتم جای سالم نداره😭بازم ج ...

اشکال نداره رودتربرو .. ایشالا خوب میشی بعدش دکترپوست برو جای جوشاتو ازبین ببره 

من حیف اونهمه هزینه که اگه الان داشتم میکردم رو الان صاف بود و جای جوش نداشتم و بچه دارم مبشدم 

اره  ببین من الان یک هفته مونده به پریودی. حین پریودی . یک هفته بعداز بعدازپریودی.حین تخمک گزاری . یا اگه تاخیر پریودی داشته باشم تمام این روزها که هورمون درتلاشه و تخمددان درحال فعالیت زیاده و تلاش میکنه تخمک ازادکنه یاپریودم کنه چون هورمونا بهم ریختس جوش میزنم

اشکال نداره رودتربرو .. ایشالا خوب میشی بعدش دکترپوست برو جای جوشاتو ازبین ببره  من حیف اونهمه ...

خو اینجوری که تا ماه بعد که میاد جای جوشه بهتر شه دوباره درمیاد که.راهیی نیس دیگه اصن درنیاد .وای این چیزارو میشنوم بازم دارم ناامید میشم که نرم دکتر😑برم ولی.شاید برا من درمان شد نه بدنا فرق داره.درگیرم با خودم😂یکی از فانتزیام اینه صورتم صاف شه عکس قبل و بعدمو نگا کنم بگم وایی من این بودم یعنی😂😂😂مرسی از راهنماییت گلم خیلی لطف کردی

کتاب مقدس آدمبرفی ها یک آیه دارد:دلگرم نشو!⛄

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خو اینجوری که تا ماه بعد که میاد جای جوشه بهتر شه دوباره درمیاد که.راهیی نیس دیگه اصن درنیاد .وای ای ...

نه اگه قرص بدع روزی دوسه تا بخوری درنمیاد اون جای جوشارم با دکترپوست حل میکنی فداتخواهش

اسی سلام چیشد رفتی جواب داد 

سلام رفتی متخصص غدد

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊
سلام خوبین؟ دکتر غدد چی بهتون گف؟ چیکارکردین؟ من ۲۵ سالمه هنوزم جوشای بد مبزنم انقد دکتر پوست رفتم خ ...

سلام عزیزم حتما حتما برو غدد متخصص یا چ بهتر ک فوق متخص باشه. 

برو و مشکلاتت رو بگو ی آزمایش کاااامل هورمون بنویسه و با تیروئید و قند خون و کبد و.... 

هرچند خودش مینویسه محض احتیاط گفتم بعد جوابشو ببر مشکلتو میفهمه حل میکنه با دارو. 

من رفتم جواب و دادم گفت هورمون مردانه پوستت بالاست دوماهه تحت درمانم گلم. بعد ک دوره درمانت با غدد ک تموم شد با خیال راحت برو دکتر متخصص پوست ک داروهاش جواب بده. در ضمن کبدتم چک کن چرب نباشه و سونوگرافی برو ک خدا نکرده کیست و تنبلی نداشته باشی حتما اینارو برو نتیجه میگیری داخلی باید درمان شی موفق باشی دوستم 🌹🌹

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
عه پس موی زاعدم داری ببین منو حتماااااااااا غدد برو .. حتمنااااااا  توگذشته منی بخدا  مو ...

سلام دکتر غدد میگه موهای زائد روی صورت زن بخاطر اینکه رابطه جنسی با شوهرش کمه وقتی شوهر سرد باشه زن موهای زائد میزنه.شما هم همینطور یا نه

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊