2777
2789
عنوان

اگر بفهمین

92 بازدید | 12 پست

همسرتون که همیشه میگه اصلا زن نمیخواسته و این حرفارو بزنه که با کسی نبوده و گذشتش پاکه بعدش تو صحبت بقیه بفهمین دختر داییشو میخواسته اما بخاطر اینکه ۲ سال ازش بزرگ تر بوده نرفتن خواستگاری چکار میکنید

من وقتی فهمیدم بهم ریختم که چرا همسرم ب من نگفته من که از قبل خودم همه چیو خوب و بد گفتم اونم همه چی گفته بجز این

ازش هم نپرسیدم اما قصد دارم ی بار صحبتش رو باز کنم

فارغ ز غوغای جهان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون نگفته بهت چون میدونسته حساسی و قطعا ناراحتی بوجود میاد

به نظرم بیخیالش شو

مهم اینه که الان با تو ازدواج کرده

و اینکه خب کاری نکرده که الان به گذشته پاکش بخوای حساس بشی

فقط یه زمانی خواستگارش بوده و حالا یه علاقه ای هم بوده که به نظرم الان تبدیل به تنفر هم شده شاید

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کمی با خودم نارحت میشدم و بعد رها میکردم کنکاش تو گذشته چیز جالبی نصیبت نمیکنه پنهون کاریشوپای این دلیل ک نمیخواست من حساس و نارحت بشم میذاشتم و هیچی ب روش نمیاوردم

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
کمی با خودم نارحت میشدم و بعد رها میکردم کنکاش تو گذشته چیز جالبی نصیبت نمیکنه پنهون کاریشوپای این ...

واقعا میگم خیلی ناراحت شدم خیلی هم الکی حساس شدم میدونم اما دلم داره میترکه

ی سری رفتیم خونشون یه اتفاقی برای دختر دختر داییش پیش اومده بود توراه پله میگفت داشتیم در مورد دخترش حرف میزدیم بعدش شوهرش اومد با اون هم حرف زدیم و این حرفا

وقتی که این ماجرای خواستنش رو فهمیدم حتی به این حرکت هم مشکوک شدم کلا همه چیم بهم ریخته یه دفعه نسبت ب شوهرم ب حس میشم حتی نمیخوام اون لحظه نگاهش کنم

فارغ ز غوغای جهان