2777
2789
عنوان

از مرگ میترسم

642 بازدید | 66 پست

اینکه یه روزی خانوادمو و آدمای مورد علاقمو و محل زندگیمو ترک کنم میترسم شماهم اینجورین ؟

کسی بوده اینجوری باشه ؟🥺چجوری باهاش کنار اومدین

زندگی ازم یه آدم قوی ساخت 🖤🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توصیه ام بهت اینه تا چیزی اتفاق نیوفتاده بهش فکر نکن سعی کن ازش لذت ببری

زمانی که اتفاق بیوفته خود به خود یه راه برای کنار اومدن باهاش پیدا میکنی

پس فعلا لحظاتو واسه خودت تلخ نکن

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

همه میترسن

حتی اگه زندگی بهت فشار آورده باشه بازم سخته که دنیا رو ترک کنی انگار یه خلا ای بعد رفتنت هس امیدوارم همه عمرشون مثل عمر نوح باشه و بهترین استفاده رو ببرن

منم تازه داشتم یکم در موردش تحقیق میکردم هر چی بیشتر میفهمی سوالای بیشتری هم واست پیش میاد خیلی جهان ...

سر و ته ندارع

حرف دلمو زدی عزیزم 🥺

من نمیترسم و حس آرامش بهم میده مرگ پایان زندگی نیست پایان جسمع و روح میره ک به شکوفایی برسه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

حتی اگه زندگی بهت فشار آورده باشه بازم سخته که دنیا رو ترک کنی انگار یه خلا ای بعد رفتنت هس امیدوارم ...

ببین میگن بچه که دنیامیادگریه میکنه بخاطراینکه ازیک جهان ناشناخته اومده توی این دنیا وسخته براش الان ماهم به این دنیا تعلق نداریم وباید به جای اصلیمون برگردیم ما به دنیا اومدیم تا توی این دنیا امتحان پس بدیم مطمئن باش اون دنیاخیلی بهتر وراحتتر ازاین دنیاست ولی چون برامون ناشناخته میترسیم