2777
2789
عنوان

از مرگ میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 66 پست
توصیه ام بهت اینه تا چیزی اتفاق نیوفتاده بهش فکر نکن سعی کن ازش لذت ببری زمانی که اتفاق بیوفته خود ب ...

طرز تفکرت خیلی جالبه دیدت بازه

مرسی از توصیه ات🌹

زندگی ازم یه آدم قوی ساخت 🖤🌚

مرگ چیزی ک تصور نیکنی نیست در واقع رهایی از همه فکرای بی هوده و پوچ و نکرانی های دنیاییه کسی از مرگ باید بترسه ک هزار گند زده و اعمال ناشایست داره

منم از اعمال خودم میترسم ولی از مرگ ؟! مرگ ارزومه تو زندکی ای ک دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حقیقتش مهم نیس بعد من چی میش

دقیقا آدم وقتی خودش نباشه چه اهمیتی دارهدبعدش چی میشه؟!

من درک نمیکنم اونایی که از مرگ میترسن🤔

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

من نمیترسم فقط دوست داشتم زندگی و شرایط بهتری داشتیم با حسرت نمیمردیم

امان از حسرت..

دقیقا همینه

انشالا اینجور نشه هممون آرزو به دل نباشیم🙂

منم می ترسم بهش فکر نکن

از وقتی این کلیپ رو دیدم ذهنم آرومتر شده کلیپ در مورد جنین هایی که در شکم مادرشون هستن و یکیشون به دنیا آمدن رو مردن می دونه و دیگری ورود به یه دنیای بزرگتر

خیلی جالب بود اگر ندیدی ببینش

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

طرز تفکرت خیلی جالبه دیدت بازه مرسی از توصیه ات🌹

البته اسی من فکر کردم از مرگ عزیزانت میترسی 😅

ولی برای خودتم همینه استرس به خودت نده وقتی دور از جون ۱۰۰ سال دیگه هم اتفاق بیوفته میبینیم به اون اندازه که فکر میکردیم ترسناک نیست

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

من نمیترسم فقط دوست داشتم زندگی و شرایط بهتری داشتیم با حسرت نمیمردیم

امیدوارم آینده ی روشن برای شمادختران وپسران سرزمینم رقم بخوره وارزوهای قشنگتون خاطره شه ..وباهم بسازید

دقیقا آدم وقتی خودش نباشه چه اهمیتی دارهدبعدش چی میشه؟!من درک نمیکنم اونایی که از مرگ میترسن🤔

من خودمشخصا تمام نگرانیم اینه بعدازمرگمبچم چی میشه_ودرتمام۵سالی که مادرم بخاطرکرونا رفت هروقت خوابش رودیدم نگران یکی ازبچه هاش بود نمی دونم اینودرک میکنین یانه ولی۰۰

ببین میگن بچه که دنیامیادگریه میکنه بخاطراینکه ازیک جهان ناشناخته اومده توی این دنیا وسخته براش الان ...

چه باحال و عجیب 🫠

ترسم فروکش کرد ممنونم🌹