2777
2789
ممنون گلمزیادیش هم خوب نیس

بعضی موقع ها ادما یه روزهای بدی ومیگذرونن که حاضرن صبح تا شب با تن سالم و روان سالم سرپا وایسن و عشق و محبت به اهل خانواده بدن ولی اون رنجها زود بگذره قدر این لحظاتتو بدون من از اون رنجش ها گذشتم به لطف خدا ولی ناشکر بودم الان درس گرفتم که لحظه به لحظه شکر به جا بیارم

از صبح سرپا هستم🤕تاشب هم سرپا خواهم موند

خوشبحال بچه هات... کاش مامان منم اینجوری بود

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم💔چراهرچی خداروصدامیزنم صدای منونمیشنوه

انشاالله درست شه

خوشبحالت شوهرداری

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

چون من 17سالمه تا شوهر پیداشه میشم 20و.. تا بچه دارشم سن توام تازه باردار میشمارزوم بود همیشه اختلاف ...

تو حالا مطمنی تا یکی دوسال دیگه شوهر پیدا میکنی عشقم😂😂

ولی جدا از شوخی الهی خدا ی خوب شو برات سوا کنه و زود صاحب بچه های دوقلوی دختر پسر بشی🥺💓

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

کاش نزدیکم بودی گلمبچه هام عادت کردن وظیفم میدونن دیگه برای اینچیزا خوشحال نمیشن

حداقل همیشه چیزای سالم دارین خیالتون راحته چیرای بیرون اشغاله... من مامانم همیشه پول میده چیز بیرون میخرم ولی میگم من خونگی میخام چون سنش زیاد غذای قدیمی فقط مث خورشت بلده همین