سلام من دوساله پشت کنکوریم و امسال احتمالا بزور پرستاری قبول شم حال روحیم خیلی بده پرستاری دوسدارم ولی نه برای همه زندگیم ولی اگه نرمم حالم بدتر میشه فشار پشت کنکوری شدن دوباره خانواده و اینا بنظرتون برم پرستاری بعد در کنارش باز واسه کنکور بخونم میشه؟ و اگه سال بعدش دوباره روزانه یجای دیگه قبول شم لازمه هزینه بدم برای انصراف یا چجوریه داستان لطفا هر کی تجربشو داشته یا نظری داره بگه ممنونم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قانون محرومیت از کنکور رو چک کن ۴۰۳ اگه روزانه با آزمون میاوردی تا یه سال از کنکور محروم بودی الانو نمیدونم
قانون انصراف از دانشگاه هم هست
و بجز همه اینا دانشگاه خودش وقت گیره درسهاش هست امتحانهاش هست مثل الان اونقدرا وقت آزاد برای کنکور نداری
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه میدونم امسال اونی که میخوام نمیشه بمونم هم خانواده نمیذارن بهترین پیرایی که میشه رفت همینه یعنی دوباره روازنه مثلا پزشکی قبول شم بازم باید پول انصراف بدم؟
سلام منم یه راهنمایی میخواستم از شمایی که کنکور و درسای تجربی رو کامل میشناسید
رشته تجربی برای کسی که از محاسبات خوشش نمیاد مناسب نیست؟ چون من الان دهمم و با اینکه استعداد دارم ولی علاقه ای به ریاضی و حلیات ندارم و فکر کنم تغییر رشته کار درستی باشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم