2777
2789
عنوان

پرستاری بخونم بعد کنکور بدم

94 بازدید | 17 پست

سلام من دوساله پشت کنکوریم و امسال احتمالا بزور پرستاری قبول شم حال روحیم خیلی بده پرستاری دوسدارم ولی نه برای همه زندگیم ولی اگه نرمم حالم بدتر میشه فشار پشت کنکوری شدن دوباره خانواده و اینا بنظرتون برم پرستاری بعد در کنارش باز واسه کنکور بخونم میشه؟ و اگه سال بعدش دوباره روزانه یجای دیگه قبول شم لازمه هزینه بدم برای انصراف یا چجوریه داستان لطفا هر کی تجربشو داشته یا نظری داره بگه ممنونم.

اگه پرستاری دولتی بری بله باید هزینه انصراف بدید که کم هم نیست و واقع بین باشیم، با درسهای پرستاری و حجم سنگین، عملا نمیتونید دوباره برای کنکور بخونید

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون محرومیت از کنکور رو چک کن ۴۰۳ اگه روزانه با آزمون میاوردی تا یه سال از کنکور محروم بودی الانو نمیدونم

قانون انصراف از دانشگاه هم هست

و بجز همه اینا دانشگاه خودش وقت گیره درسهاش هست امتحانهاش هست مثل الان اونقدرا وقت آزاد برای کنکور نداری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نه میدونم امسال اونی که میخوام نمیشه بمونم هم خانواده نمیذارن بهترین پیرایی که میشه رفت همینه یعنی دوباره روازنه مثلا پزشکی قبول شم بازم باید پول انصراف بدم؟

سلام منم یه راهنمایی میخواستم از شمایی که کنکور و درسای تجربی رو کامل میشناسید

رشته تجربی برای کسی که از محاسبات خوشش نمیاد مناسب نیست؟ چون من الان دهمم و با اینکه استعداد دارم ولی علاقه ای به ریاضی و حلیات ندارم و فکر کنم تغییر رشته کار درستی باشه

اگه پرستاری دولتی بری بله باید هزینه انصراف بدید که کم هم نیست و واقع بین باشیم، با درسهای پرستاری و ...

اخه میترسم بمونم باز همین اشو همین کاسه برم بهتر نیست؟

اخه میترسم بمونم باز همین اشو همین کاسه برم بهتر نیست؟

برو

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

سلام منم یه راهنمایی میخواستم از شمایی که کنکور و درسای تجربی رو کامل میشناسید رشته تجربی برای کسی ک ...

محاسبات اصل تجربی نیست ولی توش دخیله و به مرور یاد میگیری

باش

قانون انصراف نمیدونم هنوز هست یا نه منظورم این بود باید چک کنی

اگه از روزانه دوباره روزانه بیاری لازم نیست جریمه انصراف بدی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من امسال دوازدهمم و فکر میکنم میشه تو این ۶ ماه چیز خوبی آورد، امیدت رو از دست نده .خیلی مونده به نظ ...

مشکلم اینه که دندون تهران میخوام و این چیزی نیست که تو ۶ ماه بشه بدست اورد بعد اینکه هم نهایی هم کنکور هنور معلومم نیست یازدهم حذف شده یا نه

مشکلم اینه که دندون تهران میخوام و این چیزی نیست که تو ۶ ماه بشه بدست اورد بعد اینکه هم نهایی هم کنک ...

تهران رو نمیدونم ولی دندون رو میاری .

ببین من خودم هدفم داروسازی هست ولی اصلا دانشگاه برام مهم نیست ، مهم اینه دولتی باشه فقط .

انشالله قبولیم امسال تلاشت رو بکن تو ۶ ماه خیلی زیاد .