2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید راجبه خانوادم😞

56 بازدید | 1 پست

واقعا خسته شدم ۲۰ سالمه صبح وقت ارایشگاه گرفتم اشتباه کردم به مامانم گفتم مامانم هم رفت هی به بابام گفت بگم کجا میخواد بره بگم بگم کرم ریخت صبح بابام زنگ زده هرجا میخوای بری باید به من خبر بدی بدون اطلاع من حق نداری بری فلان بخدا خسته شدم خود مامانم سی ساله خونه است اصلا هیچ جا نمیره چاق و افسرده شده کلی مریضی گرفته اصلااا بیرون نمیره میخوان منم اونجوری باشم حتی وقتی دانشگاهم قبل بابام باید خونه باشم داداشمم هیچ جا نمیره همشون همینن ولی من عاشق گردش و تفریحم خودم این چند وقت انقدر خونه بودم سه چهار ساله همش دکتزم انقدر افسرده و مریض شدم مشکلات استخونی معده روده دیسک اعصاب کلا بیماری خود ایمنی گرفتم همشم میگن بخاطر استرس و عصاب حتی چندوقت پیش جراحی داشتم خودشون میکفتن حالا یکم برو بیرون میگفتم دیگه دوستی برام نمونده بخدا میخواستم خودکشی کنم دیگه نمیدونم چیکار کنم حتی عصاب و روان ندارم بشبنم باهاشون منطقی صحبت کنن چون سریع دعوام میکنن عصبی میشن منم سریع گریم میگیره من که کلی مشکل دارم باید اونارو حل کنم اول از همه باید از خانوادم عبور کنم خسته شدم به جای اینکه پناهگاه باشن عذابن ادم باید از خانوادش بزنه بره پیش چندتا غریبه که فقط چندساعت اروم باشه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻