2777
2789
عنوان

لطفااا نتوپید بهم😐❌

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 53 پست

بنظرم مشکل از خودمونه که بیشتر تلاش نمیکنیم واسه موفق شدن وگرنه آدمهای خیلی موفق از زندگیشون لذت میبرند، مثلا همین کسانیکه فضانورد شدن میدونی چقد تلاش کردن تا بفهمن کرات یا سیارات دیگه چه خبره ..بعد که به هدفشون رسیدن به یه لذت عمیق و حال خوش رسیدن

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

خب دنیا همینه منم همیشه میگم یه عمر زحمت ،تلاش،غم،غصه،مال جمع کردن اخرش چی تو یه ثانیه میمیریم و تم ...

روح برای ارتقا میاد

مقام و مرتبه خودش رو بالا میبره

همه ما این زندگی و این چیزی که الان هستیم رو خودمون انتخاب کردیم فقط یادمون نمیاد

انگار که از بین چندتا گزینه این زندگی رو انتخاب کردیم که اینی باشیم که الان هستیم🤍

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه خانم سی و نه ساله تو اینستا دیدم دو تا پا نداشت مادر زادی و زندگی خیلی خیلی بد تو دلم میگفتم ...

نه موافق نیستم! خدا وجود داره بارها حسش کردم، ولی هدف از خلقت خودمو درک نمیکنم!!!

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

خب همین دیگه رسالت من معمولی چی میتونه باشه، تهش یکی میشم مثل اطرافیان...

رسالت تمامی ادم ها باهم فرق داره

من از روی چارت میتونم اینو تفسیر کنم و همه چیزو کامل باز کنم و بگم همینطوری چجوری متوجه بشم و به شما بگم؟

هر ادمی اومده قصه خودشو بنویسه و بره💫

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

هر کسی میتونه خودش رو نامدار و تاریخ ساز بکنه، فقط به انتخابهای خودش برمیگرده😉

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

یه مثال کوچیک یهو یادم اومد هرکسی یه رسالتی دارهشاید تو یه جایی یه رسالتی رو انجام بدی ک تصورشم نکنی ...

همین فکر فردا ادمو روانی میکنه تو این زمونه

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

خب همین دیگه رسالت من معمولی چی میتونه باشه، تهش یکی میشم مثل اطرافیان...

کتاب بخون، رشد کن، فرزندتو درست تربیت کن، بهش چیزهای خوب یاد بده و توی جامعه بفرستش

به عنوان مثال میگما، مثلا مگه مامان بابای فیلسوف ودانشمندا ومخترع ها ادمهای خاصی بودن؟ نهه ولی تربیتشون یا اصلا به وجود اوردن یه فرزند باعث شد کلی تغییر توی جهان رخ بده

و دراخر به این میرسیم که هرچیزی یه حکمتی داره

بنظرم مشکل از خودمونه که بیشتر تلاش نمیکنیم واسه موفق شدن وگرنه آدمهای خیلی موفق از زندگیشون لذت میب ...

ممن روحم بیش از حد خسته س که حوصله جنگیدن داشته باشه

شاید خیلیها به نظرشون مسخره بیاد اما من حس میکنم دلیل خلقتم، یار امام زمان بودنه. دلیل از این بالاتر؟...

مسخره نکنید خواهشا

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

عزیز نمیخوام بی احترامی کنم هر کسی یه نظری داره اما من این حرفارو قبول ندارم

میل خودتونه هرکس عقیده ای داره

نه موافق نیستم! خدا وجود داره بارها حسش کردم، ولی هدف از خلقت خودمو درک نمیکنم!!!

منم سالها پیش مدام تو سرم میچرخید این سوال

ی شب تو خواب دیدم یکی از اطرافیانم که به شدت مومن و متدین بود ولی سالهای خیلی دور فوت شده بود جوابمو داد

گفت هر کسی به دنیا میاد ی ماموریتی داره...تا اون ماموریته از طرف اون شخص تمام نشه زمان فوتش نمیاد.

شاید اون ماموریتی که خدا برات در نظر گرفته اصلن به چشمتت نیاد یا متوجه انجامش نباشی ....ولی درعین حال

هستی تا انجامش بدی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
رسالت تمامی ادم ها باهم فرق دارهمن از روی چارت میتونم اینو تفسیر کنم و همه چیزو کامل باز کنم و بگم ه ...

حتما یه روز بهتون سر میزنم و ازتون میپرسم🤍

شاید خیلیها به نظرشون مسخره بیاد اما من حس میکنم دلیل خلقتم، یار امام زمان بودنه. دلیل از این بالاتر ...

چه زیباااا🥲🌱