2777
2789
عنوان

لطفااا نتوپید بهم😐❌

571 بازدید | 53 پست

اول از همه بگم که خودم مذهبیم و به خدا هم ایمان دارم، گزارشم نزنید خواهشااااا❌

خدا خودش گفته که از خلق هر انسان هدفی داشته... الان مثلا هدف از خلقت من چیه؟ اینکه به دنیا بیام، سال ها زحمت بکشم درس بخونم یه شغلی داشته باشم، ازدواج کنم بچه دار بشم. تهش چی؟ تهش چی میشه؟؟ مردم کلا از یاد میرم و به فکر کسیم نمیوفتم!!

حالا بعضیا رو نمیگم که جنگیدن برای اسلام و کشورو نامشون ماندگار شده.

ولی من چی من دقیقا برای چی به دنیا اومدم

نپرید بهم واقعا ذهنمو درگیر کرد.. اگه موافق نیستین لطفا تاپیکو ترک کنین. همین.

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

میترسم من نظرمو بگم و بقیه بپرن بهم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من چارت تولد تفسیر میکنم

تو چارت تولد همه ادما نقطه کارما و دارما دارن

دارمان نشون میده هدف روحت چی بوده روحت برای چی این تجسم و این زندگی رو انتخاب کرده و واقعا وقتی اینو تفسیر میکنم خیلی لذت میبرم ازش😍

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

میترسم من نظرمو بگم و بقیه بپرن بهم

بگو نمیپرن

گفتم. نپرین

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

گرآمدنم به خود بدی نامدمی

ور نیز شدن به خود بدی کی شدمی

به زان نبدی که اندر این دیر خراب

نه آمدمی نه شدمی نه بدمی

از جمله رفتگان این راه دراز

کو باز آمده ائی که به ما گوید راز

هان بر سر این دو راهه از روی نیاز

با هیچ نمانی که نمی آیی باز

یک چند به کودکی به استاد شدیم

یک چند به استادی خود شاد شدیم

پایان سخن شنو که ما را چه رسید

از خاک در آمدیم و بر باد شدیم

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

به قول مرحوم بازیگر بود بهرامی، ما اومدیم استادیوم پرشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

الان یه خانم سی و نه ساله تو اینستا دیدم دو تا پا نداشت مادر زادی و زندگی خیلی خیلی بد تو دلم میگفتم اخه تو این دنیا نمیومد برای خودش که هزاران برابر بهتر بود نه بابا قبول ندارم خدایی وجود نداره بعنی اون خدایی که از بچگی تو گوشمون گفتن نیست یه نیرویی هست کسی نمیدونه چیه هر کی از دیدگاه خودش معنی میکنه

هر روحی از وجود خدا جدا شده و اومده روی زمین

شما هم روح ارزشمندی هستی و اشرف مخلوقاتی

هرکسی رسالتی داره که باید در اون جهت حرکت کنه تا به ارامش برسه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

هدف خدا رو نمیدونم

.ولی من از تلاش کردن و رویا بافی واسه هدفهام همیشه لذت بردم ..با اینکه خیلی سختی زیاد کشیدم تو زندگیم همیشه میگم خدایا چرا عمرمون بلندتر نکردی یا دوره جوونیم رو طولانی تر میکردی

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

هر روحی از وجود خدا جدا شده و اومده روی زمین شما هم روح ارزشمندی هستی و اشرف مخلوقاتیهرکسی رسالتی دا ...

خب همین دیگه رسالت من معمولی چی میتونه باشه، تهش یکی میشم مثل اطرافیان...

یه مثال کوچیک یهو یادم اومد

هرکسی یه رسالتی داره

شاید تو یه جایی یه رسالتی رو انجام بدی ک تصورشم نکنی چقدر تاثیر داشته توی طرف

شاید یه جا باحرفت مسیرزندگیو عوض کردی

یه جا رفتی رای دادی یه انتخابی کردی

همه ما مثل زنجیره به هم وصلیم

بعدچرا باید دنبال تهش باشیم؟ اصلا مگه هیچ چیزی ته داره؟ زندگی یعنی درلحظه حضور داشته باشی، فقط بچه اوردی؟ نه! توبه یه روح توانایی دوباره زندگی کردن تواین دنیا رو دادی،تو روح خودت رو رشد دادی با درس خوندن، یه زندگی داری باید تامیتونی هرچی ک دلت خاستو توش تجربه کنی وزندگی کنی بدون فکربه فردا!