2777
2789
عنوان

پسر هستم

204 بازدید | 17 پست

پارتنر چقدر جالبه

یکی ما رو میخواد ما نمیخواییم

یا ما یکیو میخوایم ایشون نمیخواد

کلا ذهن ما عادت داره با سختی بدست بیاریم

کلا ماها عجیبیم

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

این پارتنر نیستا

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اگه عشق یه طرفه باشه باید اونیکی انقدر هوای اونیکی رو داشته باشه ک مهرش بیوفته ب دلش

نویسنده رمان عاشقانه هستم کسی دوست داشت بخونه درخواست بده 😘💝 بازی خوبه ولی نه با قلب کسی🙂💔💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم A💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت A 🥰همه ی ادما دنبال استفادن😪💔 میمیرم برات واسه اون چشات A🥲💝 دلم فقط بودی تن تورووو میخواد A 🥺💔 جونمم بخوای میدم دو دستی فدای چشات A 💝یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍 چنقانون میگم قانون یک: به هیچکس اعتماد نکن قانون دو : هیچکس جز خودت مهم نباشه قانون سه : بین غرور و زندگیت مجبور به انتخاب شدی همیشه غرورت رو انتخاب کن قانون چهار :تو تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری قانون پنج :صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر.

بله دقیقا خیلی عجیبین و نسبت به خانوم ها اصلا احساسی نیستین

کلا چ خانوما

چ اقایون

با سختی بدست اوردن رو دوست دارن

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤
شماها قطعا کم دارین آخه این چه عادت مزخرفیه دارینمن همیشه وقتی به شوهرم بی محلی میکنم بیشتر تحویلم م ...

ترس از دست دادنت داره

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز