mr_jack مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 3154 عنوان پسر هستم | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 17 پست پارتنر چقدر جالبهیکی ما رو میخواد ما نمیخواییمیا ما یکیو میخوایم ایشون نمیخوادکلا ذهن ما عادت داره با سختی بدست بیاریمکلا ماها عجیبیم آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤 1404/10/10 | 13:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azar88 عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 228 کلا چ خانوماچ اقایونبا سختی بدست اوردن رو دوست دارن نه اینو قبول ندارم بشخصه خودم دنبال سخت بدست آوردن نیستم اون مردا هستن که واسشون جالبه من اگه اینجور موردی پیش بیاد دق میکنم ولی خودمو به سختی نمیدازم
سانیا۱۳۶۳ عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 3970 شماکه آقایی یه سوال داشتم ازت لطفاجواب بده. بایکی تورابطه بودم دوماه بعدش کات کردم واصلاخبری ازهم نداشتیم تادوماه بعدش خودش پیداشدوگفت دلم تنگ شده واینا منم چون وابسته بودم بهش قبول کردم وبعدازیه هفته دیدم غیب شد. منم دیگه الان ده روزه اصلاخبری ازش ندارم. چرااینجوری کرد؟ میشه بگید ومطمئن هم هستم که باچندنفری هست. من که کات کردم چه مرگش بودبازپیداش شد
mr_jack مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 3154 شماکه آقایی یه سوال داشتم ازت لطفاجواب بده. بایکی تورابطه بودم دوماه بعدش کات کردم واصلاخبری ازهم ند ... سلامپسری اگ دوستت داشته باشه میمونهاگ از من بپرسی ممکنه قضاوت کنم و قضاوتم اشتباه باشه1- ممکنه چون کسیو نداره هر از گاهی میاد سمتت و از نظر قلبی زیاد مهم نیستی براش2-سرش شلوغه آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤