2777
2789

برام استرس داره کار کردن بعدم انگیزه ای ندارم زیاد

۲۳ سالمع

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

والا من میترسم ازدواج کنم مجبور بشم بیشتر کار کنم

اینم هست واقعا کار برای زن نیست

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای فرار از استرس ازدواج کنی؟! 😂😂😂تازه شروع یه لول بالاتر از استرسه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

هه به همین خیال باش 😂 ازدواج فکرتو راحت نمیکنه هزار برابر ببشتر درگیر میکنه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

زنانگی اصلا معنی نداره ، مگه میلیون ها سال پیش که جنس ماده میرفت شکار باعث شد دیگه نسلش ادامه پیدا ن ...

😂😂والا جنس ماده تو غار داشت بچه نگه داری میکرد و غذا میپخت الان برعکس شده باید بره شکار بچه هم نگه داره اصلا انگار ازدواجو بی معنی کرده فقط یه بار اضافه رو دوش خانم هاست

عزیزم همه چیز به اون فردی که باهاش ازدواج میکنید بستگی داره .

وگرنه ۸۰ درصد مردای ایرانی طوری هستن که وقتی میخوای ازشون پول بگیری بگی کاشکی میرفتم سرکار و ...

.

این بحث مفصلی داره ولی از نظر من دختری که قید ایندش رو بزنه و همیشه به دست شوهرش نگاه کنه ، واقعا براش متاسفم .

😂😂والا جنس ماده تو غار داشت بچه نگه داری میکرد و غذا میپخت الان برعکس شده باید بره شکار بچه هم نگ ...

اتفاقا شکار رو جنس ماده انجام میداده،

الانم پسرا دنبال خانمای شاغل هستن نه کسی که بخواد خانه داری کنه ...

ادامش رو حالا میگم

برای فرار از استرس ازدواج کنی؟! 😂😂😂تازه شروع یه لول بالاتر از استرسه

غمی نیست

هه به همین خیال باش 😂 ازدواج فکرتو راحت نمیکنه هزار برابر ببشتر درگیر میکنه

از فکر کار خستم بعدم همه بدبخت نمیشن که

زنانگی اصلا معنی نداره ، مگه میلیون ها سال پیش که جنس ماده میرفت شکار باعث شد دیگه نسلش ادامه پیدا ن ...

ربطی نداره

😂😂والا جنس ماده تو غار داشت بچه نگه داری میکرد و غذا میپخت الان برعکس شده باید بره شکار بچه هم نگ ...

پسر عمو من ۵ سال پیش دنبال دختر شاغل میگشت و همه ما تعجب میکردیم که چرا باید اینکار کنه و ...

به هر حال الان خانمش شاغله .

برادرم الان چندماه هست که دنبال دختر شاغل میگرده و تقریبا تمام دوستاش با دخترای تحصیل کرده و شاغل ازدواج کردن .

عزیزم همه چیز به اون فردی که باهاش ازدواج میکنید بستگی داره .وگرنه ۸۰ درصد مردای ایرانی طوری هستن که ...

اشکال ندارع متاسف باش

چون زن برای کار کردن نیست وظیفه مرده