2777
2789
عنوان

مژه های قشنگم😍😭😭😭عکسسس

407 بازدید | 39 پست

بچهها میخوام نماز بخونم مژه هامو کندم من مژه خییییلی بهم میاد. سریتا هم عوارض داشت برام ونمیصرفید. میگن روغن خوبه بزنی ولی یه چیزی همیشه تو شکم. میگن عمرمژه هفتادروزه میگم بیام هرشب روغن بزنم و زحمت اینا بعدهفتادروز بریزه چیکارکنم واقعااااا ؟؟؟اقا یه راه حل بگید مژه خیلییی یمن میاد

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

روغن فندق اصل رو شنیدم خوبه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن اصل فندق خیلی عالی جواب میده

خواستی میتونم کمکت کنم سقارشش بدی

کلی عکس قبل و بعد برات میفرستم ببینی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

فقد سریتا جواب میده

خب اونم که قطع کنی میریزه ک. تازه خیلی گرونه. و میگن دورچشم سیاه میشه چمیدونم چشم ضعیف میشه اه😫

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
از سریتا جدید استفاده کردی یا پکیج قبلیش؟

هر دو

واقعا خوبه یه دوره استفاده کن بعد یواش یواش ترکش کن که نریزه مژه هات

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

روغن فندق اصل رو شنیدم خوبه

خب مشکل من اینه میگن عمرمژه هفتادروزه خب بعدهفتادروز بریزه چی اوه هرشب باید روغن بزنی آخرش بریزه 😔

خب اونم که قطع کنی میریزه ک. تازه خیلی گرونه. و میگن دورچشم سیاه میشه چمیدونم چشم ضعیف میشه اه😫

نه دور چشم دوست من چیزی نشد برای من یکم قرمز میشد چون در واقع جریان خون رو زیاد میکنه

اونو یواش یواش ترک کنی نمیریزه بعدشم می ارزه واقعا به قیمتش توجه نکن چند ماه میمونه برات

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بمن هم خیلی میاد ولی به ریمل کفایت میکنم

ولی من ریمل بهم نمیاد 😐

خب مشکل من اینه میگن عمرمژه هفتادروزه خب بعدهفتادروز بریزه چی اوه هرشب باید روغن بزنی آخرش بریزه 😔

چه دیدگاه ناامید کننده ای داری. خب همشون با هم که نمیریزه الان یکیشون دو روزشه یکیشون یه هفته یکیشون پنجاه روزس🤣 تو رسیدگیت رو بکن دختر جان

ریمل

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

روغن اصل فندق خیلی عالی جواب میده خواستی میتونم کمکت کنم سقارشش بدیکلی عکس قبل و بعد برات میفرستم بب ...

از کجا سفارش بدیم؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️