2777
2789
عنوان

از دست خانواده شوهرم خسته شدم

127 بازدید | 12 پست

سه ماهه ازدواج کردم و از روز اول مادر شوهرم بهم گیر میده

کلید اضافه گرفته هرروز میاد اینجا زنیکه عفریته بعدشم انتظار داره واسش هشت تا نوه پسر بیارم 🥺

هرچقدر به شوهرم میگم احتیاج دارم حریم شخصی داشته باشیم بازم میگم زشته مادرمه ، خواهر شوهرمم که نگم براتون هرکاری میکنم میره عینشو انجام میده

چیکار کنم خانوما ؟ واقعا خسته شدم 🙁💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐کلید داره

خب توهم یه کلید درست کن بده مامانت شبا بیاد بهتون سرخود سر بزنه شوهرتم گفت بگو مامانمه زشته

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

وا این دیگه چه جورشه حق نداره کلید داشته باشه زندگی هر کس حریم خصوصیشه نمیشه که کلید بندازه بیاد تو همینجوری که شوهرت باید تذکر بده فقط فقط شوهرت میتونه منم مشکل شما را داشتم ولی کلید نداشتن یه جور دیگه مزاحم میشدن شوهرم برخورد کرد .

برو كلاس ورزش و هنري و سر خودتو گرم كن كتاب بخون و روي خودت كار كن ديگه برات مهم نباشه وقتي ببينن اه ...

😐😐😐حضرت عباسی این چ حرفی بود مگه فیلمه ،فک کن داری دستشویی رفتی میای بیرون یکی جلو روت وایستاده بعد اینم ب روی خودش نیاره مگه میشه ی حرفایی میزنیدا

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست