2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز شاید برم یه چیز بگیرم دقیق نمیدونم چی بگیرم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

خو اونم تا تو رو نگرفته هنوز مرد نشده پسره

پس چطور خواهراش روز مرد رو بهش تبریک و کادو میدن پس مرده پسر بچه که نیست😂۳۰ سالشه

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد💕🌱

نزدیک 4 تومن

پالتو سفارش دادم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

پس چطور خواهراش روز مرد رو بهش تبریک و کادو میدن پس مرده پسر بچه که نیست😂۳۰ سالشه

ن دیگه

اومدی ک نسازی😂😂😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
خب مگه اون مرد هست ؟؟؟ تو زنی اون هم مرده ولی لازم نیست چیزی بخری براش ولنتاین بخر

راستش نمیتونسم اگه میتونستم براش میخریدم بهش تبریک میگم

آره.

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

اگه اون برا تو نخریده چرا بخری اخه 😐😐😐

خب زن نیستم ولی روز دختر رو بهم تبریک گفت و اگه میتونست برام میخرید بخاطر محدودیت خانوادم نمیتونیم همو ببینیم