2777
2789
عنوان

همه جا بهم بی احترامی مکنه

133 بازدید | 9 پست

مامانم کلی تو بیرون سرم داد میزنه

رفته بودم ی اداره ای . حرف از کارت اهدای عضو شد . جیغ زد سرم که تو غلط کردی . بدبخت. حاضر نیستم هیچ جا باهاش برم . اینم مجبور شدم

22 سالمه . بچه ام نیستم. دلم می خواد کلمو بکوبونم به دیوار .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون یه مادره، عکس العملش کاملا غریزی و درسته، تو هنوز متوجه نشدی جگر گوشه اونی...

کارت اهدا عضو پیش مادر ؟!!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اون یه مادره، عکس العملش کاملا غریزی و درسته، تو هنوز متوجه نشدی جگر گوشه اونی...کارت اهدا عضو پیش م ...

بابا بیخیال . من خودم دانشجوی در حیطه کادر درمانم . الان سال سومم و به رشتم خیلی علاقه دارم . منظورم اینه که جسمی روحی درگیر مریضام و مشغول نجات دادنشون. پس این چیزی نیست که براش عجیب باشه

بابا بیخیال . من خودم دانشجوی در حیطه کادر درمانم . الان سال سومم و به رشتم خیلی علاقه دارم . منظورم ...

با احترام،

توضیحاتتون چیزی رو تغییر نداد!!

شماره یک دنیا هم بشی، دختربچه اون مادری!!

اذیتش نکن با این مسائل...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

با احترام،توضیحاتتون چیزی رو تغییر نداد!!شماره یک دنیا هم بشی، دختربچه اون مادری!!اذیتش نکن با این م ...

با احترام ، هم مامانم هم شما رو درک نمی کنم .خب من تا حدی وظیفه خودم می دونم نجات دادن جون دیگرانو 😑

تازشم به فکر مردن من نیستا . میگه به زور میکشنت تا اعضای بدنتو بدن به دیگران بدن