2777
2789
به نظرم فقط کتاب و کتابخوانی و کتاب بسمن فقط با کتاب خوندن زیاد فن بیانم قوی شد

تن صدا هم تغییرمبکنه انگار، من بیشتر واسه صدا مدنظرمه،گمونم تو همین دوره فن بیان رو صدا هم کارمیکنن

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تن صدا هم تغییرمبکنه انگار، من بیشتر واسه صدا مدنظرمه،گمونم تو همین دوره فن بیان رو صدا هم کارمیکنن

اون رو اطلاعی ندارم

ولی کتاب خوندن رو در برنامت قرار بده

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

من بین المللیشو شرکت کردم به درد نمیخوره الکیه یه سری تمرین و تست داره که تو اینترنت سرچ کنی اینا بهت میاره

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

من رایگان بهامین دادرس از cast box گوش دادم 2 ساا پیش عالی بود

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اه! هزینه هاشون چژوره؟ یعنی الکیه میگن صدامون خیلی خوب شده؟

اصلا در مورد صدا کار نکردیم

حتما قبل از ثبت نام بپرس رو چه مباحثی میخوان کار کنن برای ما بیشتر در مورد کنترل استرس و زبان بدن و نفس گیری و اینطور چیزا بود

عزیزم فرقی نداره چه نوع کتابی

سعی کن کتابایی باشه که قدرت کلام بالا باشه

مثل کتابای محمود دولت آبادی یا رمانهای پر محتوا

ولی هر کتابی باشه هم خوبه کمک میکنه به فن بیان

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی