2777
2789

سلام، خانوما من ی راهنمایی میخواستم بگیرم؛

من تصمیم گرفتم جای عروسی برم ایتالیا ( بحث اینکه عروسی ی باره و پشیمون میشی و... تصمیمم قطعیه دربارهی این موضوع کمک نمیخوام🫠🙏🏻) من امشب همسرم بهم گفت که پدرش بهش گفته که من نمیتونم با هزینه هایِ الان برات عروسی بگیرم فکر نکنم از پسش بربیام؛ ولی برای برادرشوهرم تو هزینه های عروسیش کمکش کردن اینم بگم ک برادرشوهرم اونموقع تازه رفته بود سرکار وَ شغل خوبی نداشته و هزینهی عروسیشو همسرم داده بعدا پدرشون به همسرم خورد خورد پس داده، خداروشکر همسرم درآمد و شغل خوبی داره به باباش گفته نیازی نیست حالا که دستش خالیه( دستش خالی نیست ها مثلا در حد عروسی ی میلیاردی الانو نمیتونه نه که خالی باشه) خانوما من وقتی اینو شنیدم ی جوری شدم مثلا گفتم در حد توانش حداقل ی مبلغی بده در جهتِ فرق نذاشتن بین بچه ها مثلا در حد همون صد تومن دلار میگرفتن میدادن بهمون باز اونجا میشد ی سری خرید کرد من حس میکنم از همسرم سو استفاده میشه اینطوری اگه هزینه های عروسی برادرشو همسرم نداده بود ک بعدا بهش خورد خورد پس بدن و از اول خود پدرشوهرم میداد این حسو نداشتم، حرف من ناحسابه یا حساسیت بیجاست و باید چکار کنم؟🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساسیت بی جاس

فرق نذاشتن به معنی مساوات نیست که

هرکس شرایطی داره

الان مثلاً دوتا بچه داشته باشی، به هر دو یه مقدار پول تو جیبی میدی؟

برا هردو یه مقدار غذا میکشی؟

مثلاً یکی مریض بشه، حتما به اون یکی هم دارو میدی؟

اگر یکی دستش بشکنه، دهن اون یکی هم خودت غذا میذاری؟

نمی دونم چی بگم. ولی این روزا کم ترین پدری هوای پسرش رو موقع عروسی داره

والا بخدا دقیقا، پدرشوهرم باعث شده که همسر و برادرش برن سر ی شغل خوب دیگه انگار چون درآمد هاشون خوبه بهشون کمک زیادی نمیکنه در حد کادو و اینا رو آره خوب هزینه کردن خدایی ولی یکم سر این بحث کمک عروسی اذیتم

حساسیت بی جاس فرق نذاشتن به معنی مساوات نیست کههرکس شرایطی دارهالان مثلاً دوتا بچه داشته باشی، به هر ...

خب ببین همسر من ی مبلغ زیادی به پدرشوهرم داده برای سرمایه گذاری چند سال پیش، بعد پدرشوهرم در عوض اون نصف یک خونه رو داده به همسرم نصف دیگه هم به برادرشوهرم، خب اینجا چی اینجا چرا باید نصف نصف میشده اینم بگم شغل برادرشوهرم چون تازه کار بوده یکم شرایطش سخت بوده الان در سطح شوهرم شاید بهترم باشه

خب ببین همسر من ی مبلغ زیادی به پدرشوهرم داده برای سرمایه گذاری چند سال پیش، بعد پدرشوهرم در عوض اون ...

شوهرت اولا اشتباه کرده اینا رو به شما گفته

دوما زنده هستن هرکاری دوست دارن میکنن با پولشون.

شما این وسط دخالت کنی، بده میشی

شوهرت اولا اشتباه کرده اینا رو به شما گفته دوما زنده هستن هرکاری دوست دارن میکنن با پولشون.شما این و ...

عزیزم خودش نگفته، فامیلیم من متوجه شدم؛ وای چرا یکم لحن شما تنده من فقط خواستم دربارهاش صحبت کنم با شما ها که تجربه دارین🤦🏻♀️

چکار کنم به نظرتون؟ راستش نمیخوام دخالت کنم به من مربوط نمیشه ولی اینطوری همیشه حس بدی نسبت به پدرشو ...

به نظم با شوهرت موضوع را عنوان کن و بگو دوست نداری بین عروساش فرق بزاره شاید پسرش راضی باشه اما تو عروسشی منم پدر شوهرم به برادر شوهرم خونه داده بشینن برای ما گفت ندارم من گفتم کی از قسطامونو اونا بدن بعنوان کرایه خونه

بعد اینم بگم ما قراره ی جای دیگه خونه بخریم یعنی اونقدر ها هم اینطوری نیست که کمک نیاز نداشته باشیم براش شروع زندگی خرید خونه تو این موقع ما هم شرایطمون سخته با هزینههای الان

به نظم با شوهرت موضوع را عنوان کن و بگو دوست نداری بین عروساش فرق بزاره شاید پسرش راضی باشه اما تو ع ...

وای دقیقااااااا منم نمیگم بین پسر هاش فرق گذاشته، به من ربطی نداره اصلااا پول خودشه من موضوعم این وسط فرق گذاشتن بین دوتا عروسه🤦🏻♀️

عزیزم خودش نگفته، فامیلیم من متوجه شدم؛ وای چرا یکم لحن شما تنده من فقط خواستم دربارهاش صحبت کنم با ...

نه عزیزم لحنم تند نیست تو مجازی مشخص نمیشه☺️

اتفاقا با خودم گفتم اولش بنویسم با لحن مهربون بخونااااا