2777
2789
عنوان

بنظرتون این خواستگارم رو چیکار کنم

159 بازدید | 15 پست

من وضعیت خانوادگیم داغونه خلاصه روزهای خوش ندارم چندساله دارم سخت ترین روزهای عمرم رومیگذرونم از نظر روانی خیلی مشکلات داشتم مخصوصا با مادرماصلا آبمون تو یه جوب نمیره خلاصه شده ۲۴ سالم درسم حوصلم نمیکشه بخونم بس که عصبی شدم یرکارم میرم ولی فروشندم از کارمم راضی نیستم الان یه خواستگار ۳۶ ساله دارم که شغلش اینه دفتر نمایندگی نصب آسانسور داره درامدشم معمولی سه تومن ایناست ولی ظاهرش بدلم نیس زیاد بعنی بدمم نمیاد ولی مثلا شوقی براش ندارم اینکه ببویمش بغلش کنم دلمبخپاد منارش باشم این خس روندارم بنظرتون بعد ازدواح درست میشه؟

درآمد معمولی سه میلیارد؟ اون سه تومن چی بود من نفهمیدم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی۳میلیارد؟

ببین روت میشه باهاش اینور اون ور بری؟ میتونی قدم به قدم باهاش راه بری؟ اگه اره قبول کن

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

سی تومن

سی تومن موقعی میارزید که دلت براش غنج بزنه.

خوشت نمیاد ازش، درامدشم کمه. ولش کن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

نه درست نمیشه

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

قبلا گفتی شرکت اسانسور داره شرکت داشت که ۳۰تومن حقوقش نبود باید میلیاردی میگرفت

اگه خیلی دودلی برو مشاور. ما چی بگیم اخه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

روم میشه برم آره وای ذوقگرفتن دستاشوندارم

نمیدونم منم ازاول این ذوقه که میگی رونداشتم. والانم ندارم. اما شنیدم خیلیا میگن بعدش. یه جوری عاشقش شدم وفلان. ...شاید شمام جزو این دسته شدی

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
الان از زندکیت راضی هستی؟

اومممم راستش بهتره بگم انقد درگیر جنبه های دیگه زندگی شدم که دیگه برام عشق عاشقی ذوق واینا معنی نداره بیشتر دنبال آرامش هستم. شوهرم مرد بدی نیستا و دوسش دارم ..اما عاشقش نشدم دیگه ازاول ..ومیگم الان واقعا برام بی اهمیته این موضوع

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اومممم راستش بهتره بگم انقد درگیر جنبه های دیگه زندگی شدم که دیگه برام عشق عاشقی ذوق واینا معنی ند ...

منم دیگه باید قبول کنم بسه دیگه خیلی موندم خونه خسته شدم هرچی باشه میرم اختیار زندگیم میاد دستم