2777
2789

و فکر میکردم توی همه خانواده ها اینطوریه که ناهار دارن ولی شام مجبورن نون و پنیر بخورن کره و عسل بخورند ولی ماهی یه بار اگر مادرم هوس میکرد شام املت درست میکرد فکر میکردم چلو کباب داده بهمون

انقدر ما رو اینطوری عادت داد تا اینکه وقتی ازدواج کردم شوهرم همش گله داشت که چرا شام نداریم چرا شام درست نمیکنی

برای همین موضوع تا پای طلاق پیش رفتیم

این دلیلش تنبلی نبود فقط همین بود که مادرم ما رو لایق شام درست کردن نمیدونست و منم ناخودآگاه این روند و برای همسرم پیاده کردم

اون همیشه خونش تمیز و همه چیز برق میزد

ولی هیچ وقت به غذای ما رسیدگی نمیکرد

الانم بابام بدبخت با این سن دیگه عادتش داده این زن

حتی پدرم روزایی که خیلی مشغله کاریش زیاده میاد میبینه خامه و عسل یا نون و پنیر و گردو شامشه

واقعا کارش اشتباه نبود؟؟؟

یعنی تغذیه بچه هاش و همسرش براش مهم نبود؟؟؟

هنوزم درست نشده این وضعیت توی خونشون

آریایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین زن هم نمیتونه یکسره تو آشپزخونه باشه

ما هم معمولا ی وعده غذای گرم و خوب داشتیم شام دیگه حاضری بود یا بقیه غذای ظهر

توقع بیجایی از زن هست که دائما در حال پخت و پز باشه چون مسئولیت های دیگه ای هم تو خونه داره

حالا تو خونه ما برعکس بود چون بابام خیلی به غذا اهمیت میداد هرچی کی نبود شامو ناهار باید گوشتی و مرغی میبود خیلی کم غذاهای سردستی داشتیم الان ما خانوادگی خواهر برادرا همینیم عادت داریم به غذاهای خوب

خب مامان منم شام چیزی درست نمیکنه چون هم سرکار میره هم اینکه بابام هیچ کمکی بهش نمیکنه خب خسته میشه

ادم میشناسم که یا ناهار درست نمیکنه یا واسه دو روز درست میکنه دیگه شام که بماند

ببین زن هم نمیتونه یکسره تو آشپزخونه باشه ما هم معمولا ی وعده غذای گرم و خوب داشتیم شام دیگه حاضری ب ...

بابا اصن مگه میشه یه مادری اصلا آشپزی نکنه برای بچش

من تازه فهمیدم دلایل کمبود اعتماد به نفسم اکثرش ریشه در همین کارهای مادرم در بچگی هستن

یعنی املت برای ما بود بهترین شام!!!!!! چطوری میشه آخه؟!!!!

آخه انسان چقدر نون و پنیر و کره عسل بخوره؟ حتی وقتی مریض بودیم هم رسیدگی نمیکرد

آریایی

مامان منم حوصله ی آشپزی نداشت معمولا شام درست حسابی نداشتیم یا ناهارم میذاشت معمولا دستپختش خوب نبود ولی من شکمو بودم اذیت میشدم از وقتی ازدواج کردم همیشه پر و پیمون بوده همه ی وعده ها شاید سالی دو سه بار غذای حاضری بذارم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب مامان منم شام چیزی درست نمیکنه چون هم سرکار میره هم اینکه بابام هیچ کمکی بهش نمیکنه خب خسته میشه ...

همین که میگید سرکار میره ماجرا کلا با خانواده من تغییر میکنه

مادر من نه سرکار میرفت نه کار خاصی داشت

البته چرا تنها کارش این بود که خونه تمیزش یه لکه بهش نیافته

آریایی