2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی نه زیادش خیلی بدو مضره سینه هارو هم بزرگ می‌کنه یجا خوندم یکی گفته بود فامیلیشون بخاطر مصرف زی ...

نه بابا بیخیال دیگه چه ربطی به کبد داره

دوست دارم سینه هام بزرگشه

به من گفتن برای مشکل پریود و تنبلی تخمدانم خوبه. سه ماه مصرف کردم بدتر شدم. یعنی تاخیر نداشتم که اون ...

کاملااشتباه دکترخواهرم بهش گفت به هیچ عنوان رازیانه نخور.خواهرم تنبلی تخمدان داشته ازوقتی که خورده یه سال وخورده ای عادتش قط شدتااینکه دوهفته پیش عمل شد.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
جدی؟! ولی من یه چند شب خوردم پریود شدم

نمی دونم برای من که جواب نداد. من به خاطر تنبلی تخمدان لک بینی داشتم. ولی تاخیر نداشتم. سه ماه خوردم لک بینیم از سه روز شد یه هفته. تاخیرم پیدا کردم.
حتی گفتن میزان خونریزیت رو زیاد می کنه که برای من حتی از قبل هم کمتر شد. سینه هام هم تحریک شد طوری که از دردش فکر کردم باردارم.
برام تجربه شد دیگه سرخود دارو مصرف نکنم. هرچند یک سال هم تحت نظر دکتر بودم داروهای اونم مشکلم رو حل نکرد.
امیدوارم برای شما مفید باشه. ولی یه مشورت کوچیک هم با پزشکتون بکنید.

نه بالا نیس. هرشب نخورم؟

نمیدونم

یه طب سنتی برو 

اخه من رفتم طب سنتی اونجا بهم دادن 

رازیانه تاثیر مستقیم میزاره رو هرومون های زنانه 

و ب شدت چهره رو خوشکل میکنه 

اما عزیزم حتما ی مشورت بگیر توخوردنش زیاده رویش اصلا خوب نیس باعث سقطم میشه تازه بعد اقدام از چهارده سیکلت ب بعد نخور اگه تو اقدامی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
نمیدونم یه طب سنتی برو  اخه من رفتم طب سنتی اونجا بهم دادن  رازیانه تاثیر مستقیم میز ...

دست گلت درد نکنه که راهنماییم کردی. فردا از عطاری که ازش خریدم میپرسم

کاملااشتباه دکترخواهرم بهش گفت به هیچ عنوان رازیانه نخور.خواهرم تنبلی تخمدان داشته ازوقتی که خورده ی ...

وای چقدر خوب که اینو گفتید. خیلی ممنونم. منم حس می کنم بدتر شدم که بهتر نشدم. من لک بینی داشتم و خونریزیم خیلی کم بود. طوری که با گریه رفتم پیش دکتر. فکر کردم دارم یائسه می شم. داروهای دکتر تاثیری نداشت. بعد این متخصص های طب سنتی گفتن رازیانه بخور. ولی یه وقت زیاد نخوری که ممکنه یه جوری به خون ریزی بیوفتی که غش کنی. در این حد گفتن معجزه می کنه. ولی من هر روز خوردم.
ولی خب خونریزیم رو که بهتر نکرد، بدتر هم کرد. لک بینی رو بیشتر کرد. تاخیر هم نداشتم که به کلکسیونم اضافه شد.