2777
2789
ای بابا. امان از این تنبلی تخمدان همه درگیرن

ای بابا منو که دیگه دیوانه کرده. هم درد و هم افسردگی های شدید قبل از پریود. بذار کنار میگرن قاعدگی. نگرانی برای هرماه کمتر شدن خونریزی و توهم نازا شدن.
دیگه انقد دکتر رفتم گفتم بذار این رو هم امتحان کنم که نشد. این بار دیگه با گریه به شوهرم گفتم می دونم شرایط بچه نداریم ولی دیگه بیا اقدام کنیم. خسته شدم انقدر حرصشو خوردم. شوهرم رازیانه ها رو ریخت دور که جلو چشمم نباشه.
من از شونزده سالگی درگیر این مشکل هستم.
البته دکتر بهم گفت اوضاع ذخیره تخمدانت خیلی خوبه. ولی خب احتمالا سخت باردار می شی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا منو که دیگه دیوانه کرده. هم درد و هم افسردگی های شدید قبل از پریود. بذار کنار میگرن قاعدگی. ...

مشکلت دقیقا عین منه ولی من اصلا نگران بچه دار شدن نیستم. به درک که نشم

مشکلت دقیقا عین منه ولی من اصلا نگران بچه دار شدن نیستم. به درک که نشم

راستش منم تا پارسال برام اهمیتی نداشت. فقط می خواستم درد نکشم. ولی الان به خاطر بالا رفتن سنم برام شده یه چالش. شاید اگه بدونم نمی شم خیالم راحت تر باشه از الان که همش توی استرس هستم که نکنه درمانی هست و من ازش بی خبرم.
شوهرم عاشق بچه هاست. البته تا حالا حس نکردم که واقعا می خواد ولی می دونم در آینده کمبودش رو حس می کنه.

راستش منم تا پارسال برام اهمیتی نداشت. فقط می خواستم درد نکشم. ولی الان به خاطر بالا رفتن سنم برام ش ...

انشالله به هرچی میخای برسی. من کلا ترجیح میدم بچه دار نشم بهتر 

اصلا بچه نمیخام ‌

دکتر ضیا میگه تا زمانی میتونید مصرف کنید که احساس پری در سینه کردید،اونجا دیگه باید قطع کنید

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

🌸🍃 گاهی لاغری به دلیل عدم کارکرد خوب کبد اتفاق نمی افتد و طرف هرچه استفاده میکند لاغر نمیشود

⚡️ از معجون زیر استفاده کنید تا هم لاغر شوید هم کبدتان هر مشکلی دارد ( سیروز - سرطان - گرمی - انسداد + چربی گرید 1+ 2 - 3 - والی آخر - هپاتیت و غیره و لاغر شوید

❣ سرکه سیب طبیعی یک استکان

❣ عسل یک قاشق

❣ بقیه استکان یا لیوان ترکیب هشت عرق زیر : کاسنی ، شاهتره ، خارشتری ، خارخاسک ، گزنه ، بومادران ، کرفس ، گل خطمی ( پنیرک ) هشت عرق را مخلوط کنید و دوباره به شیشه هایشان که خالی کردیدبرگردانید

⚡️ در زمان تهیه این ترکیب از هر شیشه ای که بریزید میشود هشت عرق صبح -

ظهر - شب ( یک استکان بعد از غذا )

میشود سرکه انگبین  کبدی

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸