2777
2789
عنوان

برنامه پامپ قسمت مهران مدیری

261 بازدید | 38 پست

الان دارم میبینم

واقعا چقدر رفتار زشتی داره مدیری😐 نگاه از بالا به پایین و...

هرچی دلش خواست به قیاسی گفت. حالا نه اینکه پسر خودش خیلی با استعداده، داره از پسرش تعریف میکنه بعد به قیاسی گفت طنز ذاتی هست تو ذاتا نداری😐😂💔

شوخیه بود اینا

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه که خودش طنز ذاتی داره انقد بدم میاد ازش مسخررره هر برنامه ای میسازه اصن بازدید نداره

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

آره منم خیلی زیاد ازش بدم اومد مخصوصا وقتیکه فهمیدم برا اینکه حاضر بشه بیاد تو برنامه چقد گرفته ینی واقعا حالم بهم میخوره ازش مردک بووووق با اونهمه پولی که گرفته بعد اخلاقشم همینه نگاه از بالا به پایین سیس افسردگیم میگیره احمق

ولی انصافا این برنامه حرف عمیقی برای گفتن نداره . من یه تکه هاییشو توی نت دیدم. انگار مثل وقتی با دوستات نشستی فقط داری حرف میزنی وقت بگذره . چیزی به ادم اضافه نمیکنه . نه فقط این خیلی برنامه ها حرف محور و الکی شده فقط حرف حرف

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شوخی بودمن عاشقشم

بنظرم فقط حرف میزنه به هیچکدوم حرفاش عمل نمیکنه

اگه واقعا آنقدر مردم براش مهم بودن یه کمکی میکرد یه کاری میکرد نه اینکه بیاد برای راضی شدنش تو برنامه یکی دو ساعته کلییی پول بگیره.........