2777
2789

من چندساله از کنکورم گذشته کلا درس خوندن یادم رفته اصلا بلد نیستم تاریخ حفظ کنم باید چه غلطی کنم؟توروخدا خواهرانه راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با فلش کارت عزیز دلم

نکته برداری کن از مطالب کلیدی و مهم

کاغذهای کوچک درست کن یک طرف ش سوال از اون مطلب بنویس

و طرف دیگر جوابش که کوتاه و مختصر و یکی دو کلمه ایی باشع

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

ببین تاریخو یکم داستان وار بخون اول متوجه شی چی به چیه. بعد سعی کن برای خودت توضیح بدی(بدون نگاه کردن به کتاب) بعد که توضیح میدی با صدای بلند برای خودت، متوجه میشی کجاهاشو یادت رفته. اونجارو نگاه کن هایلایت کن برو قسمت بعد

خب حفظم نمیشه

چرا فلش کارت یک روش ثابت شدس

نمیخواد بشینی ولش صد بار هی با خودت تکرارش کنی

مثلا ۵۰ تا فلش کارت درست کردی. فقط یک بار یه نگاه کن هر سوالو ببین جواب یادت میاد یا نه اگه یادت نیومد. نگاه کن از روش فقط یکبار بخون

اونایی ک بلدی رو از سختا جدا کن ۵۰ تا فلش کارتو در عرض ۴ یا ۵ دقیقه فقط باید نگاه کنی همینطوری

در طی روز.... چند بار همینجوری ۵ دقیقه وقت بذار مرور کن

ناخودآگاه و بدون تلاش و زحمتی میبینی خود ب خود داری حفظ میشی

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

خب حفظم نمیشه

عههعهه انجام بده قشنگم اول بعد بگو