2777
2789
عنوان

دلیلم برا جدایی منطقی بوده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 42 پست
کارت خیلی درسته .شوهر من بد غذاس یه تخم مرغ ساده براش درست کنم باید حتما کنارش چیزی خورد کنم یا خلاص ...

حرفتو قبول دارم طرف باید خیلی بیشعور باشه بیاد اینجوری بگه نمیدونم اینا چجوری بزرگ شدن که این چیزای پیش پا افتاده رو بلد نیستن

خیلی دوسش دارم ولی حساسی که بهم میده باعث شده اعتماد به نفسم گرفته بشه اگه مامانش زنگ زد چی بگم که نگه دختره ما رو مسخره کرده یه دلیل منطقی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت خیلی درسته .شوهر من بد غذاس یه تخم مرغ ساده براش درست کنم باید حتما کنارش چیزی خورد کنم یا خلاص ...

فکر کن یه روز سر زده بیاد مادرت هول بشه یه چیزی درست کنه بسوزه اونوقت چی میگه بهت؟؟

ما شب اول بعد از عقد که شوهرم اومد خونمون مادرم برنج رو شل درست کرد از استرس .

یا پیش اومده غذا شور بشه . مرغ سفت باشع یا خوب نباشه

این ادم قراره بعد ازدواج و دوران عقد هر هفته بیاد خونتون . اگه قرار باشه هربار یک ایراد بگیره بنظرم اصلا درست نیس .

بنظرم بهش تذکر بده و موضوع رو بهش بگو که خوشت نمیاد . اگه قبول کرد و عذر خواهی کرد که هیچ ولی اگر دیدی جبهه گرفت یا گفت مهمونی گرفتن بلد نیستید و..

بنظرم جدی تر فکر کن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بار اولش نیست عادتشه

میخاستم نظر بدم

نمیدونم شاید اینجا همه گارد بگیرن

داری میگی عاشق هم بودین ولی نمیدونی بد غذاست یا ن

کلی خرج کردین

همو دوست دارید

من جواب منطقی ندیدم ک اینجا همه بهت گفتن کار خوبی کردی

اخه حرفاش شوخی کرده اصلا نمیدونی اونی ک دوستش داری شوخ طبع یا سنگین یا جدی

بعد همه سایت گفتن کار خوبی کردی

متاسفم ک هرکی رسیده گفته کار خوبی کردی

مثل تاپیک ها دیگ ک میگن برو طلاق بگیر

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

حرفتو قبول دارم طرف باید خیلی بیشعور باشه بیاد اینجوری بگه نمیدونم اینا چجوری بزرگ شدن که این چیزای ...

زنگ زده که جواب بله و نه بگیره؟

اگه زنگ زد بگو من یه سری صحیت ها و حرف های اخر با پسرتون دارم اگه بشه یه قرار میزارم با ایشون و صحبت اخرمو میکنم بعد جوابمو میگم بهتون

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خودتون تهش باید تصمیم بگیرید

ولی این طور که معلومه گویا یه عمر مقایسه و تحقیر لفظی درمیونه

اعصاب و روان و اعتمادبنفس نابود میشه

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
بخاطر همین اخلاقای بدش و خساست، نه فعلا از کسی خوشم نیومده

ببین اگه منتظری کسی بیاد که تمام خوبیها را با هم داشته باشه محاله یکی را انتخاب کن و زندگی کن ،بچه نداری؟؟

ببین اگه منتظری کسی بیاد که تمام خوبیها را با هم داشته باشه محاله یکی را انتخاب کن و زندگی کن ،بچه ن ...

چشم هرچی شما بگی 😐

آدم تنها باشه بهتره تا با آدم نامناسب، تو ازدواج خبری نیست

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

2790
2778
2791
2779
2792