2777
2789
عنوان

دلیلم برا جدایی منطقی بوده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا گفته ولی در قالب شوخی که اره

ولی اگه فقط شوخی بوده تند رفتی

بعدم خودم وقتی خانواده شوهرم دعوتم کردن بنظر خودشون عالی بود ولی بنظر من سطح مهمونیشون کم بود

شاید مهمونیای اونا با مال شما فرق داره گلم

اینو بسنج

بعد که تموم کردی خواستگارت چی گفت در جواب؟

شما مقصری ک توی آشنایی شام میدی!!!

دارن میان برا آشنایی چرا باید شام بدین آخه

از همین اول توقع طرف رو ب سقف چسبوندین

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

کارت خیلی درسته .شوهر من بد غذاس یه تخم مرغ ساده براش درست کنم باید حتما کنارش چیزی خورد کنم یا خلاصه یه چیزی در کنارش باشه یا غذا حتما باید باب طبعش باشع . چه زمانی که تو خونه باشه چه زمانی که بره رستوران یا فست فودی و کبابی و همه میفهمن که هرچیزی نمیخوره.

ولی امکان نداره مراسمی دعوت بشیمو حرفی بزنه بارها شده غذا بد بوده کمتر خورده گفته عالی بود و کم غذا هستم . یا شده غذایی خوشش اومده وخواسته بیشتر بخوره ولی برای حفظ ظاهر فقط یک بشقاب خورده ولی فرداش موادش رو خریده که من تو خونه براش درست کنم .

اما هرگز ایراد نگرفته تو مراسما و مهمونیا .

اما برای شب یلدا که خونه مادربزرگم دعوت بودیم شوهر عمم رو با دوتا بچه بزرگ و چهل سال سن اومده رو به عمم میگه خورشت مادرت چقدر سرده ببر گرمش کن تو جمع با صدای بلند . حالا فکر کن تک تک خورشت ها تو ظرف ریخته شده بود و دیگه نمیشد کاریش کرد . شاید به ظاهر چیز کوچیکی بیاد ولی بنظرم کاملا بیشخصیتی هست

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

دلیلم منطقی بوده ؟به مامانش چی بگم زنگ زد؟ بگم ما به درد هم نمیخوریم خب میگه چرا

کار خوبی کردی لزومی نداره چیزی بگی بگو جوابم منفیه وای اگر اصرار داری چیزی بگی بگو اخلاقمون بهم نمیخوره خیلی نمیخواد توضیح بدی

دلیلم منطقی بوده ؟به مامانش چی بگم زنگ زد؟ بگم ما به درد هم نمیخوریم خب میگه چرا

نه منطقی نیست اولا خودت میگی شوخی دوما به نظرم همسرت هم دوستت داره هم سیاست درستی داره مثلا سمت ما اگه خانواده دختر تو خواستگاری شام بدن خیلی سبک می دونن ومیگو چقدددر ببخشید ببخشید کلمه دیگه ای پیدا نمیکنم دهنشون باز مونده بود برای ما البته قطعا بزرگواری ومهربانی شمارومیرسونه شام دادن ولی میگم سمت ماهم خانواده پسر فکر میکنن چه تحفه ای هستن احتمالا حرفی بهش زدن خانوادش میخواد غیر مستقیم شمارو متوجه کنه دیگه این کار رو نکنید چون دوست نداره پشت سرتون چرت وپرت بگن من که خیلی خوشم اومد چون شوهرم اصلا همچین سیاستی نداشت ومستقیم حرفای اونارو بهممی گفت ومن رو داغون کرد

2790
2778
2791
2779
2792