2777
2789
عنوان

شما هم دیدین

132 بازدید | 14 پست

همیشه توی خانواده ها شوهرهای خواهرشوهرها طرف رو روی سرشون میذارن خوب و خوش و خرم هستن اصلا عین ملکه باهاش رفتار میکنن اما برادر همون خواهر با زنش دور از جون مثل چی رفتار میکنه. اینا با شوهراشون چه کار میکنن که اینطوری میشن؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه طرف روی پیشونیش ننوشته که

درسته ولی خیلی رو میشه از رفتارایی که قبل ازدواج دارن فهمید و خود دختر هم همیشه بی گناه و مظلوم نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عزیزم شاید جلو خانواده زنش باهاش خوب رفتار میکنن تا باکسی زندگی نکنی نمیشه فهمید رفتارا واقعیه یاالکی شاید جلو شمای زنداداش فیلم بازی میکنن

خداکنه هیچکس مشکلی تو زندگیش نباشه «آمین »

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

درسته ولی خیلی رو میشه از رفتارایی که قبل ازدواج دارن فهمید و خود دختر هم همیشه بی گناه و مظلوم نیست

خب وقتی قبل از ازدواج می بینی دختر اون خونه شوهرش خیلی خوبه و مادرشوهر هم داماد رو احترام میکنه احساس میکنی روابط بر اساس احترامه اما بعد یهو می بینی همون مادر برای عروسش و پسرش هیچ احترامی قائل نیست. پسر اصلا رفتارهای اون داماد رو نداره

عزیزم شاید جلو خانواده زنش باهاش خوب رفتار میکنن تا باکسی زندگی نکنی نمیشه فهمید رفتارا واقعیه یاالک ...

آمین عزیزم.

من خداروشکر ی خواهرشوهر دارم که ایران زندگی نمیکنه و من کلا یکبار دیدمش و هیچ رابطه ای با شوهرم نداره. اما خیلی ها رو دیدم اینطورین.

البته توی همین خانواده شوهر خودمم مادرشوهرم همون اوایل ازدواج همه اش به من میگفت بعضی عروس ها خیلی بدن میخوان پسر رو از خانواده اش جدا کنن و بکشن سمت خانواده خودشون. حالا می بینم خواهرشوهرم که بعد از چند سال اومده ایران شوهرشو مستقیم از فرودگاه ی هفته برده خونه مادرش و نذاشته بره پدر و مادرش را ببینه. خب این یعنی چی؟

آمین عزیزم. من خداروشکر ی خواهرشوهر دارم که ایران زندگی نمیکنه و من کلا یکبار دیدمش و هیچ رابطه ای ب ...

دقیقاااا مادرشوهرو رو هرچی تاکید میکنن چون خودشون و دخترشون همین مدلین شک نکن

اصلافکرتو درگیر ادمای این مدلی نکن خداخدای همس خدای اون پدرمادرم هست بلاخره اون خانم جواب پس میده

من شوهرم کلا خودش تمایلی نداره دیگ باخانوادش رفت و امد کنه تو ی ساختمونیم سالی ی بارم همونمیبینیم بخاطر کارایی ک سرم اوردن

ولی بازم من ب شوهرم غر میزنم ک مادرته روز مادر بزووور بردمش خونه مادرش بعضیا خیلی سنگدلن بخدا

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

آمین عزیزم. من خداروشکر ی خواهرشوهر دارم که ایران زندگی نمیکنه و من کلا یکبار دیدمش و هیچ رابطه ای ب ...

خداروشکرررررر ک خواهرشوهرت دوره🤣مال من نزدیک بود انقدر برامن سعی کرد چاه بکنه ک نگم برات

دقیقاااا مادرشوهرو رو هرچی تاکید میکنن چون خودشون و دخترشون همین مدلین شک نکن اصلافکرتو درگیر ادمای ...

آره واقعا همینطوره چون من وقتی شنیدم اولین چیزی که یادم اومد حرفش بود که به من میزد. فکر کن از فرودگاه امام 400 کیلومتر پسره رفته تا به شهر اینا رسیده در صورتی که پدر و مادر خودش 30 کیلومتریش یعنی توی تهران بودن. تازه بعد از 10 روز که اومدن تهران بازم مادرشوهرم باهاشون اومده.

حالا شوهر من تا حالا ی 24 ساعت توی خونه پدر و مادر من نبوده.

تابستون ی مسافرت با خانواده من اومد دو شب نمیدونی مادرش چه جنجالی به پا کرد که من و شوهرم یک ماه قهر بودیم.

خداروشکرررررر ک خواهرشوهرت دوره🤣مال من نزدیک بود انقدر برامن سعی کرد چاه بکنه ک نگم برات

آره واقعا خداروشکر.

به خدا وقتی اومده بود به شوهرم گفتم اشکالی نداره بهش زنگ بزن من دعوتش میکنم. تلفن شوهرمو جواب نداد. از اون روز دیگه شوهرمم شناخته به من چیزی نمیگه اما دیگه ی کلمه هم راجع بهشون حرف نمیزنه