2777
2789
عنوان

ولادت امام جواد مبارک باد🌹

266 بازدید | 26 پست

ولادت امام جواد مبارک باد🌹

لَوْ سَكَتَ الْجاهِلُ مَا اخْتَلَفَ النّاسُ.
فرمودند: اگر نادان سخن نگويد. مردم اختلاف نمى كنند.

اَلْمُؤمِنُ يَحْتاجُ اِلى تَوْفيقٍ مِنَ اللّه ِ وَواعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ وَقَبُولٍ مِمَّنْ يَنْصَحُهُ. فرمودند: مـؤمن به سه چـيز مـحتاج است: ۱ ـ توفيق الهى، كه كارها را بخوبى به پيش ببرد. ۲ ـ واعظ درونى كه هرلحظه او را پند و انذار دهد. ۳ ـ پذيرش نصحيت كسى كه او را پند مى دهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نی نی سایت عجبیه

لا دلار 135 تومنی و طلای 15 تومنی و جنگ صبح

میاین تاپیک تولدت مبارک میزنید؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

واقعا نی نی سایت عجبیه لا دلار 135 تومنی و طلای 15 تومنی و جنگ صبح میاین تاپیک تولدت مبارک میزنید؟

الان همه دسته جمعی بشینیم زار بزنیم

شما جیگرت حال میاد

یا خودکشی کنیم دلار پایین میاد ؟

شما که ناراحتی اصلا چرا میایی سایت اونم با این وضع دلار و طلا بشین زار و زار گریه کن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان همه دسته جمعی بشینیم زار بزنیم شما جیگرت حال میاد یا خودکشی کنیم دلار پایین میاد ؟شما که ناراحت ...

انگار شما کلا یه ایران دیگه زندگی میکنی

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

انگار شما کلا یه ایران دیگه زندگی میکنی

نه شما الکی داری فاز بر میداری

اگه قراره زندگی مختل بشه نیا سایت

چرا میایی سایت الکی به این و اون خورده میگیری فاز ناراحتی برمیداری

از خودت شروع کن

پاشو غمبرک بگیر

چرا گوشی دستت گرفتی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

همین رو بگوگودرز به شقایق چه ربطی داره

امثال اینا لات کوچه خلوتن

انگار حالا آدم یه ولادت تبریک بگه یا کلا ناراحتیشو بیان نکنه

یعنی وای همه چی عالیه من چقدر خوشبختم

مردم روانشون بهم ریخته اس همینجوریشم نیازی نیست من بخوام بدتر کنم

واقعا نی نی سایت عجبیه لا دلار 135 تومنی و طلای 15 تومنی و جنگ صبح میاین تاپیک تولدت مبارک میزنید؟

اگه تبریک کریسمس و هالووین بود عمرا اگه این کامنتو میذاشتی. مخلص حضرت عیسی هم هستم ولی جوگیری فرق داره بحثش.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
امثال اینا لات کوچه خلوتن انگار حالا آدم یه ولادت تبریک بگه یا کلا ناراحتیشو بیان نکنه یعنی وای همه ...

دیگه امام و ائمه رو بوسیدن گذاشتن کنار

انگاری مقصر اونان

خدا به دادمون برسه فقط

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اگه تبریک کریسمس و هالووین بود عمرا اگه این کامنتو میذاشتی. مخلص حضرت عیسی هم هستم ولی جوگیری فرق دا ...

افرین

دقیقا

کریسمس هیچ ربطی به ما نداره

ایران از همه کشورا بیشتر تدارک دیده

اگر ندارید اونهمه درخت اینا چیه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

2790
2778
2791
2779
2792