2777
2789
اره چند بار زنگ زدبه گوشی شوهرم.من با گوشی خودم پیامش دادم کارش داری جواد خوابه گفت نه بزار بخوابه ب ...

من فکر کردم گوشی رو جواب دادی !

پچ

همین داستان رو به شوهرت بگو و تمام !

خواسته باهات هم صحبت بشه همین

این که بچ هدفش چی بوده مشخص نیست

ولی

این نوع پیام ها برای شروع گفتگوی طولانی داده میشه

با گفتن همین جمله اگر شما جوابی میدادید گفتگو تازه شروع میشد

اگر رابطه سنگینی دارید با هم همون جواب ندی بهتره و شوهرت بیدار شد همه رو نشون بده بهش

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یعنی به شوهرم بگم اینو نوشته برام بد نمیشه؟

نیازی نیست تاکید روی چیزی بکنی که شوهرت بکر کنه تو فکر بدی میکنی !

بیدار شد بهش بگو داداشت زنگ زد من بهش پیام دادم

بیا خودت بخوان

گوشی رو بده بهش و سریع خودت برو پی کاری با آشپز خونه

گوشی رو بده شوهرت بگو خودت بخون من کار دارم

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید منظورش چون شما مردین وحرفهمو بهتر میفهمید بوده

بله متوجه هستم، ایشون نگفته بودن به موبایل خانم پیام دادن و الان خوندم اینو...

در اینصورت دو حالت داره؛

مقدمه ایه برای درد و دل ویا به قصد نزدیک شدن!!

تشخیص با خودشونه و رفتاری که دیدن ازون آقا !!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

رابطمون خیلی رسمیه وجدیه مدیر مدرسه هم هس

همون یکم از داستان رو بگو و گوشی رو بدی شوهرت بخونه بهتره

بله متوجه هستم، ایشون نگفته بودن به موبایل خانم پیام دادن و الان خوندم اینو...در اینصورت دو حالت دار ...

بله،بنظرم باشوهرشون مطرح کنن بهتر باشه بیشتر سوءتفاهم ها از همینجا شروع شده

آرزوهایم رابه خدایی میسپارم که یوسف را ازته چاه به تخت پادشاهی نشاند🫶🏻🙏🏻

همون به گوشی همسرت زنگ زد جواب میدادی میگفتی خوابه . از گوشی خودت پیام نمیدادی به این عزیز دل که جو بگیرتش . ببین خیلی به نوع روابط و صمیمیت بستگی داره . تو یه خانواده میشه دردو دل برادر و خواهر یه جا میشه نخ دادن. منتها از نوع نگرانی شما حس میکنم نخه.جواب نده انگار نه انگار چیزی هم نگو به همسرت دیگه هم پیام نده اونم داد جواب نده . انگار یه روز جدیدشده

باشه خوب بود مرسی از راهنماییتون

🙏

یادت باشه زمانی که هیچ اشتباهی نکردی هیچ چیزی رو پنهون نکنی ! نیازی هم نیست از طرف تو سیاه نمایی بشه

اگر قرار فکر بدی شکل بگیره از شما خود شوهرت باشه بهتره

همین که جوابی ندادی کار درستی کردی!

بله،بنظرم باشوهرشون مطرح کنن بهتر باشه بیشتر سوءتفاهم ها از همینجا شروع شده

تشخیص با خودشونه، درست یا غلط مردها خیلی مواقع احمقانه رفتار میکنن و باعث تنش میشن!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

تشخیص با خودشونه، درست یا غلط مردها خیلی مواقع احمقانه رفتار میکنن و باعث تنش میشن!!

منم بخاطر همین میگم غیرت مرد زودتر از عقلش کار میکنه گاهی اوقات

آرزوهایم رابه خدایی میسپارم که یوسف را ازته چاه به تخت پادشاهی نشاند🫶🏻🙏🏻