2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم زمان خوندن نماز شب بعد از نیمه شب شرعی هست

نه عزیزم اگه حوصلت نکشه بعد عشا هم میتونی بخونی تو اینترنت خوندم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
خب بیداری الان بخون کاملا درسته ولی قبل اذان بخونی بعد نماز نیایش کنی روزیت کاممملا درک می کنی

خیلی خوندم،الانم دلم نمیاد بزارم کنار،وگرنه هیچ تاثیری برای من نداشت نمیدونم چرا،سالها کارم بود

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
من بعد نماز عشا سه رکعتشو میخونم دیگه نمیدونم درسته یا نه

خیلییی خوبه!!

حتما لازم نیست تو ساعت خودش خونده بشه

اگه شد چه بهتر

نشد همینکه میخونید عالیه

حتی شبش یادت رفت فرداش قضاشو بخون

عجب واقعا ...نماز شب قوانین خودشو داره کی گفته هروقت بخونی میشه نماز شب که بهش نماز تهجد میگن پاسی ازشب میخونن نه سرشب بهترین زمان ۲یاسه شب ولی بعد۱۲شب میشه تاقبل نماز صبح ثلث اخرشوم بهترین زمانش

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
عجب واقعا ...نماز شب قوانین خودشو داره کی گفته هروقت بخونی میشه نماز شب که بهش نماز تهجد میگن پاسی ا ...

درسته گاهی کسی یادش رفت میتونه قضاش را بخونه اما نه اینکه همیشه روز بخونه

عجب واقعا ...نماز شب قوانین خودشو داره کی گفته هروقت بخونی میشه نماز شب که بهش نماز تهجد میگن پاسی ا ...

مثل نماز قضا میمونه برای نمازهای مستحبی سخت نمی گیرند انقدر

درسته گاهی کسی یادش رفت میتونه قضاش را بخونه اما نه اینکه همیشه روز بخونه

قضایی نداره یک نمازیه برای دردل نیایش باخدا بخونی ثوابه نخونی گناه نداره

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.