2777
2789
عنوان

هفته چهارم بارداری نگرانم

433 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من هفته چهارم بارداریم بتا روز بیست و شش۱۱۹بود رفتم دوشب بعدخونریزی داشتم اولش مثلپریودی بود ولی بعد دوبار لک مشکی دیدم رفتم سونو واژینال دکتر ب زور ی چیزایی دید از دیشب اولش ی لک صورتی دیدم هردفعه هم دستمال میزنم ترشح صورتی دارم کسی مثل من بوده ببخشید اگه بی ادبیکردم🙈

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش... دوباره ی از بتا بده...خیالت راحت شه... ضمنا استراحت مطلق کن مطلق هااااا

دکتر گفت نیاز ب استراحت نداری

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
از بتا هم بخاطر اینه که افزایششو ببینی... همین تا 8 هفتگی هم سونو نرو.... کاش واژینالم نمیرفتی به هر ...

باشه گلم ممنونم

هم عضویتت هم مامان شدنت مباااارک عزیزم

ممنونم گلی جووونم

وااای چطور انقدر زود متوجه شدی بارداری اول بی بی زدی؟مبارکه گلم لطفا از علایمتم بگو

ممنونم عزیزم اول بی بی چک زدم با چند دقیقه تاخیر دو تا خط شد بعد رفتم بتا دادم

وااای چطور انقدر زود متوجه شدی بارداری اول بی بی زدی؟مبارکه گلم لطفا از علایمتم بگو

زیرشکمم تیر میکشید سینه هامم سنگین شده سوزن میکشید 

وقتی لک داری باید استراحت کنی،چرا دکتر گفته نیاز به استراحت نداری. من اصلا آز بتا ندادم تو بارداریم

میگن ممکن لک لانه گزینی باشه