2777
2789

حوصله درس خوندن و دیپلم گرفتن ندارم

این هزارمین باری بود ک امتحان دادم(۳درسه ولی هی مجدد میفتم. ن میخونم کتابو، ن حال دارم سوالارو ج بدم)

خونواده م بفهمن اینبارم پاس نشدم رسماً فاجعه میشه!🤦🏻💔

چون تا همین الانشم رهام کرده بودن بلکه خودم آدم شم ب خودم بیام و نجات بدم خودمو..

پیام نور انتخاب رشته کردم زبان قبول شدم اصن دوس ندارم؛ قرار بود دیپلم بگیرم و ورودی بهمن شم. ک نشد.

از اینور باپا.م گیر داده بشین بخون پشت کنکور بمون!!

من نمیتونممم نا ندارم خسته م بخدا

هستین ادامه حرفامو بگم؟!

آماده تایپ کردم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

من کلاً حوصله هیچی ندارم

و فک نکنید ک داره برام آسون میگذره و بیخیالم

من خودمم دلم میخواد ادامه تحصیل بدم و یه مدرکی داشته باشم..

دلم میخواد تلاش کنم بخونم

ولی هرکاری میکنم نمیتونم😭دیگه کلاً همه چی ب کتفمه انگار

ادامه..

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

من باب یادگیری مهارت و هنر و اینام بگم بهتون:

بابا. م اصلاااا نمیذاره سمت هیچ کاری برم چون فک میکنه قراره ه.یز از آب دربیام.

مامانمم میگه اول دیپلمتو بگیر برو دانشگاه پول جمع میکنم دزدکی ام ک شده میفرسمت دوره آرایشگری یا هرچی ک دوس داشتی.

ادامه..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من واقعاً دیگه خسته م

و هیچ اطمینانی ام ندارم ک اگه برم یه مهارت یاد بگیرم اونم رها نکنم

یا اینکه دانشگاه برم و هر ترم نیفتم

کلاً حوصله هیچی ندارم

هیچی واسم مهم نیس

از همه چی در میرم حتی چیزایی ک قبلاً واقعاً دوس داشتم

ادامه..

اسم این حال افسردگیه تنبلیه یا هرچی دیگه مهم نیس

و حتی از روانپزشک و تراپی گرفته تا و .. و... همه چی امتحان کردم ک خونواده روحشونم خبر نداره حتی

من فقط الان موندم چیکارر کنم واقعاً؟!

ن میتونم درست شم( خواهشاً نگید دوباره پاشو از نو شروع کن هزاربار اینکارو کردم جوری ک خود احمقمم باورم میشد😂💔)

و ن میتونم اینجوری ادامه بدم

شماها جای من بودید صادقانه.. چیکار میکردین؟

من کلاً حوصله هیچی ندارمو فک نکنید ک داره برام آسون میگذره و بیخیالممن خودمم دلم میخواد ادامه تحصیل ...

اعتیادت به گوشی رو ترک کن همه چی حل میشه البته به مرور ....درثانی با آدمای موفق که هدف های تورو دارن زندگی می کنن ارتباط بگیر

راستش شما نسل جدید بیانگیزه رو درک نمیکنم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
زوری که نیستشروع کن به کار کردن اونم حرفه ایپول در بیار

نمیخوام اینجوری باشم

یه دیپلمو لااقل باید بگیرم..

بعدشم چ کاری مثلاً

اصن نمیذاره برم سرکار

سلام ببین به چی علاقه داری

حتما که نباید همه برن دانشگاه مثلا ممکنه یکی گلدوزی یا بافتنی رو علاقمند باشه وتوش حرفه ای بشه وازش منبع درامد کسب کنه اما یکی زورکی بره دانشگاه مدارک بالا هم بگیره اما نتونه منبع درامد از تحصیلاتش داشته باشه ببین علاقه ات به چی هست

اگر به گوشی اعتیاد داری و روزی بیش از دو ساعت توو گوشیتی باید ترک کنی

اگه خودارضایی میکنی باید ترک کنی

اگه اینستا داری باید پاک کنی

تو این سه تا مرحله رو انجام بده بعد خودت میای واسم دعا میکنی

اعتیادت به گوشی رو ترک کن همه چی حل میشه البته به مرور ....درثانی با آدمای موفق که هدف های تورو دارن ...

گوشیمو از فردا واقعاً دیگه خاموش میکنم چون حال اونم ندارم متنفرم

چجوری ؟

و اینکه من اصن از یه طرف گمم چون هیچی نمیخوام از همه چی متنفرم بی هدف موندم وسط زندگی