2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیزارع تنها تو خونه خودمون باشیم وقتی نیست یا باید برم خونه پدرم یا پدرش تا برگرده

چقدر سخته اینجوری!...حالا همون جایی هم که میرین واسه ارتباطتون با پسرتون برنامه بریزید

چقدر سخته اینجوری!...حالا همون جایی هم که میرین واسه ارتباطتون با پسرتون برنامه بریزید

مشکلم همینه اطرافیان اجازه نمیدن نمیزارن یه تایمایی باید بیرون برم پیش خاهرم میزارم ک اون خیلی نذاشته بچه م وابسته ش باشه دوسش داره اما نمیزاره وابسته ش بشه ،ولی خانواده همسرم حتی تو لباس بچه مم دخالت میکنن نمیزارن

مشکلم همینه اطرافیان اجازه نمیدن نمیزارن یه تایمایی باید بیرون برم پیش خاهرم میزارم ک اون خیلی نذاشت ...

آخه یکی دوروزم نیست که شما همش خونه این واون باشید،خدایی خیلی سخته،آدم ازدواج میکنه که مستقل باشه،اون بچه هم چند تربیتی میشه،آسیب میبینه،به نظرم بشینید با شوهرتون صحبت کنید،حلش کنید،اون بچه اتاق خودش رو میخواد،وسایل خودش...الان هیچ وابستگی به خانه وخانوادش نداره

آخه یکی دوروزم نیست که شما همش خونه این واون باشید،خدایی خیلی سخته،آدم ازدواج میکنه که مستقل باشه،او ...

هعی هزار بار گفتم بهم میگه تو مشکل داری فکرت داغونه افسرده ای ، بعدم میگع بمونی خونه خودمون باید مادرمم نگهداری کنی مادرشم اعصاب فیل میخاد از اوناییه که بزور برای خودش یه لیوان اب میخوره

هعی هزار بار گفتم بهم میگه تو مشکل داری فکرت داغونه افسرده ای ، بعدم میگع بمونی خونه خودمون باید ماد ...

مگه نه برادرشوهرتونم پیش مادرش زندگی میکنه؟دیگه چه نیاز به نگهداری شما داره؟...چی بگم...سخته خداییش

مگه نه برادرشوهرتونم پیش مادرش زندگی میکنه؟دیگه چه نیاز به نگهداری شما داره؟...چی بگم...سخته خداییش

برادرشوهرمم از دستش عاجزه ،هیچ کاری نمیکنه فقط یه تلفن دستشه به دختراش گزارش روزانه میده و داعم میگه مریضم مریضم و بسیاررررررر حرافه از اونایی ک یه حرف رو ۸۰بار از اول میگن

پسر منم کوچولو بود خیلی وابسته ی مادر شوهرم بود ( البته خدایی هم مادر شوهرم خیلی بهش محبت میکرد و میکنه )

منم فکر میکردم پسرم بهم وابستگی نداره . ولی الان که ۱۴ سالشه همش به من چسبیده.

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
پسر منم کوچولو بود خیلی وابسته ی مادر شوهرم بود ( البته خدایی هم مادر شوهرم خیلی بهش محبت میکرد و می ...

من همش مینرسم ازم بگیرنش ، شوهرم همش میگه بچه دوم بیاری اینو میزارم پیش بردارم ، همش میفرستتش اونجا ترسیدم خیلی میترسم