من اولین باره میخوام برم سرکار دانشگام تازه تموم شده میخوام برم جایی به عنوان منشی میخوام بدونم قراردادی چیزی میبندن یا نه همین عادی مشغول میشن و آخر ماه حقوق میگیرن بدون چیز خاصی؟
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ممنونم میدونین بیمه هم تو قرار داد نوشته میشه یا نهاگه کاری بیمه نداشته باشه ولی حقوقش خوب باشه بنظر ...
نه بیمه برات سابقه حساب میشه
حتما باید داشته باشه
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
قرارداد رسمی یا غیر رسمی رو چجوری تشخیص بدم؟ و اینکه اینو از روز اول بگم که قرار داد ببندیم لطفا خی ...
رسمی داخل دفترخونه هستش
عادی بین دوطرفه.
نه گلم از اول همه چیز رو مشخص کن