2777
2789
۲۸ اینطورا حدسه فقط

خداکنه اگه به صلاحه زودتر بشه

شرایط مجردیم دیگه خسته کننده شده🫠

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداکنه اگه به صلاحه زودتر بشهشرایط مجردیم دیگه خسته کننده شده🫠

خب اگع خواستگار مناسب میاد رد نکن زود

ماه دلم 👈🏻همسرم💞 تو تاپیک های آموزشی و عکس تگم کنید خوشحال میشم✨با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🏻اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نزنید ⚡

خداکنه اگه به صلاحه زودتر بشهشرایط مجردیم دیگه خسته کننده شده🫠

شایدم تا کمتر از یکسال دیگه ازدواج کردی😁اگه ازدواج کردی یجا تگم کن حتما😍

ماه دلم 👈🏻همسرم💞 تو تاپیک های آموزشی و عکس تگم کنید خوشحال میشم✨با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🏻اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نزنید ⚡

خب اگع خواستگار مناسب میاد رد نکن زود

خواستگار میاد ولی مناسب نیست

میشه درخواست بدم یه سوال بپرسم؟

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

خواستگار میاد ولی مناسب نیست میشه درخواست بدم یه سوال بپرسم؟

درخواست بده گلم

شایدم تا کمتر از یکسال دیگه ازدواج کردی😁اگه ازدواج کردی یجا تگم کن حتما😍

اینو گفتی به دلم خوش افتاد

ایشالا اگه صلاحه بشه

و اگه شد دعات میکنم😻🫀

اینو گفتی به دلم خوش افتادایشالا اگه صلاحه بشه و اگه شد دعات میکنم😻🫀

والا اگع خدا بخواد یجوری واست جفت و جور میشه که غرق خوشی بشی

ایشالا آدم خوب گیرت بیاد بری سر زندگیت😍

والا اگع خدا بخواد یجوری واست جفت و جور میشه که غرق خوشی بشیایشالا آدم خوب گیرت بیاد بری سر زندگیت😍

قربونت بشم🫀🫀🫀