2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخودت برس قناعت نکن ولی پدرشوهرتم درنیار. عادتش بده برات خرج کنه ازش تعریف کن. ب حرفاش گوش بده بهش بگو چقد مهمه برات وبهش افتخارمیکنی پشت سرخانوادش بدنگو. تو گوشیش تجسس نکن.

بدی خونوادشو به خودش اصلا نگو

هیچ وقت

ماه دلم 👈🏻همسرم💞 تو تاپیک های آموزشی و عکس تگم کنید خوشحال میشم✨با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🏻اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نزنید ⚡

چند نوع غذا رو بیخیال

دقیقا آخرشم میگن هیچی نخوردیم خونش

حساس و زودرنج نباش

با خانواده همسرت ارتباط کم و بااحترام وجدی داشته باش خیلی صمیمی نشو

حرفتو به هیچ کس مخصوصا اقوام شوهر نگو

هیچوقت توقم کمنمیکردم

و با همه مدارا نمیکردم

و چیزی که راضی ام

تو رابطه هیچی رو دخالت ندادم در هر شریطی پیش میومد نه نمیگفتم یعنی رابطمون شرطی نکردم

و رو راست بودنم که الان بگم ماست سیاه باور میکنه سیاه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

برگردم عقب

اصلا ک ازدواج نمیکردم

ولی وقتیم کردم از خانوادم چیزی نمیگفتم براش

خودمو پیشش کوچیک نمیکردم

سر هر چیزی اشکم دم مشکم نبود

اشک زن ی سیاسته هرجایی نباید هرحرومش کرد

و آخر از همه بابت بددهنی و بد اخلاقیش ی تنبه درست درمون میکردم ک تهش این نشم

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

دقیقا آخرشم میگن هیچی نخوردیم خونشحساس و زودرنج نباشبا خانواده همسرت ارتباط کم و بااحترام وجدی داشته ...

آخه پسرای امروز لوس شدند نمیشه هر توهینی کنند جواب نداد

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍