2777
2789

من امروز برام یه مساله ای کنجکاوی داشتم با دوستم که مثلا خودشو دوست میدونه

که اسانسور که وقتی پایین تر از طبقه ای که تو هستی ولی تو هم طبقه بالاتری و قصدتت پایین رفتنه باید فلش پایین رو بزنی من فقط برام عجیب بود و کنجکاوی داشتم به همکارم میگفتم نه چون من طبقه بالاتر ولیسادم باید فلش بالا رو بزنم

منطق من این بود اون نه گذاست نه برداشت گفت نه باید فلش پایین رو بزنیم قانونشه ده بار پشت هم گفت سرچ کن

مسیله فوق العاده کم ارزش و ناچیز بود ولی اون همکارم حتی ظرفیت یک بحث کوچیک یه کنجکاوی ساده منو نداشت چنان چکشی گفت که نه فلش پایین ده بار پشت هم گفت سرچ کن منم اعصابم بهم ریخته بود ولی چون میدونستم چیزی بگم دعوا میشه و اون طبق معمول فقط گریه کردن بلده وقتی رفتیم پایبن نمازخونه که اون دراز بکشه من داشتم از عصبانیت این نوع حرف زدن خودمم رو جر میدادم از درون ولی چون خیلی عصبی بودم هیچ نگفتم واقعا بعضی از ادم ها تو مغزشون پهنه گچه مگه یه بحث سادع چ ارزشی داشت تو فقط میترسی اشتباه کنی ریدم به متطقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی:در کل حق با خودت بوده ایانسور هوشمند نیست که بالخره باید بیاد بالا تو بری توش بعد بره پایین

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چون خودشونو علامه ی دهر میدونن نظرمخالف نمیتونن بپذیرن

بابا تازه همین رو هم از یه نفر دیگه یاد گرفته بود من نمیدونم بعضیها چرا انقدر متعصبن بعد همین ادم اعتقاد به اینکه من کتابخونم گوش فلک رو پر میکنهد

ولی:در کل حق با خودت بوده ایانسور هوشمند نیست که بالخره باید بیاد بالا تو بری توش بعد بره پایین

بخدا اصلا این موضوع کوچکترین اهمیتی نداشت من از لحن چکشیش بدم اومد چقدر بی ظرفیت همین ادم خودش رو بافرهنگ کتابخون میدونه

تو سایت هم از اینا زیاد هستن دیگه ولت نمیکنن

وای بعضیها تو ستل ۲۰۲۶ مسلادی هنوز شبیه قرون وسطی رفتار میکنن مثلا من اصلا اشتباه کردم انقدرربدم از لحن چکشیش اومد یه ادم خشک بدرد نخور مضطرب حالم ازش بهم میخوره

اره بعصیا مدلشون اینه

میخواد خودشو نشون بده که اره من خیلی بلدم ولی میرینن تو اعصاب ادم اون اصلا بلد نیست تعامل اجتماعی کنه ببین یه ادمی که از خانواده ای اومدع که تو سن ۳۵ سالگی هنوز مامان جونش داره رو پولاس کنترل مبکنه حالم ازش بهم میخوره انرژی منم کرفت تمام روز چون نتونسته بودم بهش بتوپم ناراحت بودم