2777
2789
عنوان

به دوست پسرم بگم یا نه

274 بازدید | 10 پست

سه ماه تو رابطه ایم کلی قربون صدقم میره کادو میخره همیشه پیام میده خودش همش بهم میگه عشقم و قلبم حتی دوبار استوری کرد منو ولی من اد استوری نکردم برداشت استوریشو

من فقط بهش میگم عزیزم و قلب میفرستم

به نظرتون بگم عشقم بهش یا نه ؟

عاشقشی مگه؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی خب ، خیلی وقته همو میشناختیم و همسایه بودیم به عنوان دوست حرف میزدیم از قبل ، سه ماه تو رابط ...

آهان، نمیدونم احساس کردم داره لاو بامبینگ میکنه اما خب چون میگی حرف میزدین و دوست بودین فکر میکنم طبیعی باشه.

من هیچوقت به اینکه با خودم بگم اگه گفتم عشقم ولم کنه بره یا اگه گفتم عشقم مغرور بشه فکر نکردم.. چرا؟؟؟

چون اتفاقا این شکلی طرف مقابلم رو امتحان میکردم.

میگفتم اگه قراره با یه عشقم مغرور بشه خب شخصیتشو زودتر میشناسم.

اگه قراره دو بار بهش عشقم بگم یهو ناپدید بشه میفهمم داشته لاو بامبینگ میکرده و حالا که دیده وابستهش شدم رهام کرده.

من این شکلی امتحانشون میکردم.