2777
2789

پسر من پنج سالشه ، خیلی جدیدا علاقه پیدا کرده ب گوشی

همش میگه برام بازی دانلود کن ، تو گوگل برام فیلم بذار ببینم ، هرچی مقاومت میکنم واقعا نمیتونم

هفته ای یک دونه بازی براش دانلود میکنم اونم با گریه هاش

الان هم که زمستون همش تو خونه ، باهاش بازی میکنم بازم بعد از یکی دو ساعت خسته میشه میگه گوشی رو بده

یه بار بهم گفت تو مامان بدی هستی نمیذاری گوشی زیاد دستم بگیرم

شماها چجوری مدیریت میکنین؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ازش بگیری

جایگزینش چی باشه؟؟؟

تا جایگزین بهتر نداشته باشی

نمیتونی بگیری

خانه کودکی جایی پیدا کن

بچه بره تفریح و بازی

چهارتا بچه مثل خودش ببینه تعامل یاد بگیره

دوست پیدا کنه....

وقتی بچه ایی دور بچه ادم نیست

تنها دلخوشیش گوشیه دیگ

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

میفرستمش مهد خونه باشه هی بازی میکنه پسر منم 5 سالشه اببته بیشتر کارتون تمایل داره تا گوشی البته چشمش چون دکتر گفت یکم ضعیف شده ترسوندیمش زیاد دستش نمیگیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

فعلا که ۳ سالشه و گوشی دست نمیگیره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب ازش بگیریجایگزینش چی باشه؟؟؟تا جایگزین بهتر نداشته باشینمیتونی بگیریخانه کودکی جایی پیدا کنبچه بر ...

ای کاش شرایط خوب بود میتونستم یک بچه دیگه بیارم تنها نباشه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
هیچی حالا دیگه حریف نمیشیم.دختر ده ساله پسر چهارده ساله.صبح تا شب تو گوشی.

دیگ بزرگ شدن

الانم از ۱۰ سالهه بگیری

میگه چرا از اونیکی نگرفتی

تنها راه حل اینه یه جمعی چیزی درست کنی توی خونه

کنارتون مجبور شن بیان بشینن خوراکی بخورن میوه بخورن

وقتی پدرشون میاد

یا عصرونه اماده کنی

حرف بزنی باهاشون

اینطوری بلکه سر از گوشی درارن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

واقعا ندین موبایل من مجردم ولی از سوم دبستان موبایل داشتم سمه بخدا وابسته میشی یچیزایی میبینی که نباید ببینی یجاهایی میری که تو اون سن نباید بری همشم از رو کنجکاوی اتفاق میفته ظلم نکنین لطفا در حق بچه هاتون

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

بگو اینترنت نداریم اینترنتارو قطع کردن دیگ بازی براش دانلود نکن قدیمارم یه مدت بازی کنه تکراری میشه ...

الان سه چهار روزه دارم همینکارو میکنم دیوونم کرده ، هرچی میخوام سرگرمش کنم فایده نداره

الانم اونقدر غر زد خوابید ، ولی دلم براش کباب هست

اصلا گوشی نمیدم بهشون

به دختر بزرگم فقط بعضی روزا در حد نیم ساعت که با دوستاش چت کنن!

ولی گوشی باباشون رو بر میدارن متاسفانه!

روزی بیست دقیقه نیم ساعت هم گوشی باباشون...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ای کاش شرایط خوب بود میتونستم یک بچه دیگه بیارم تنها نباشه

میفهمم🌸🌹🌹

میدونی

میخوام بگم بچه هم بیچاره تقصیر کار نیست

من و شما بچه بودیم

چهارتا بچه میدیدیم

کوچه بازی میکردیم

خونه اصلا بازی میکردیم

وقتی یه بچه تو اپارتمانه

و هیچچچچچ سرگرمی نیست

هیچکسی نیست

تنها چیزی ک خوشحالش میکنه گوشیه