2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم داغون شد بیاین لطفا

222 بازدید | 14 پست

من میخواستم برم سفر بعد همسرم اولش بخاطر چیزای امنیتی اجازه نمیداد آخرش بزور اجازه گرفتم

بعد از شانس مثلا من امروز اومدم سفر ، همسرم چهار شنبه میره خونه و از اون طرف شنبه که من میام اونم میره یک شهر دیگه دوره گذاشتن براش .

بعد خلاصه آخرش من بخدا با دل نخواه اومدم امشب زنگ زد گفت آخرشم رفتی اگه من مهم بودم میگفتی شوهرم شنبه میرع بیست روز بعد میاد ، نمیرم سفر با رفیقام می مونم این چند روز رو پیشش

خلاصه حسابی گله کرد بعد گفت چهار شنبه تا شنبه تایم بود که منو ببینی ، حالا شنبه اومدی میام دنبالت

بعدش همش میگفت خوش میگذره دیگه پیش رفیقات از پیش منم بیشتر خوش میگذره

بعد رفیقش اومد دنبالش برن بیرون بعد گفت من میرم یک ساعت اینا بعد میام

چرا اینجوری گفت؟؟ ته حرفاش چیه ؟؟؟

مگه برا سفر کردن از شوهراتون اجازه میگیرین؟قرن چندمیم؟

نه بابا هردمبیل هرکس خواست میره میاد این چه حرفیه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگی آخه 4 روزه اومدی تفرقه میندازی شوهرش اونم بخواد بره از زنش اجازه میگیره وظیفشه شونع زندگی دو نقره اس

بعدم اسی کار توهم خوب نبوده زیاد میزاشتی بعد اینگه میرفت سفر میرفتی اگ حساسه

چی میگی آخه 4 روزه اومدی تفرقه میندازی شوهرش اونم بخواد بره از زنش اجازه میگیره وظیفشه شونع زندگی دو ...

حرف الکی نزن اولا
کاربری قبلیم تا 26 دی تعلیقه اینو جدید زدم
دوما تفرقه بین کی انداختم دقیقا؟ برام عجیب بود که اجازه شون دست یه مرده
حالا تو چته اصلا این وسط

چی میگی آخه 4 روزه اومدی تفرقه میندازی شوهرش اونم بخواد بره از زنش اجازه میگیره وظیفشه شونع زندگی دو ...

با دانشگاه اومدم تایمش همین بود دست من نبود بخدا

منم بخاطر رفیقم اومدم که خیلی دلش میخواست خانواده اش بدون من نمیزاشتن بره

بخدا ب غلط کردن افتادم

شوهرت حق داره ناراحت شه

دوستت شوهر کنه بهت زنگ هم نمیزنه

دوستم تا مجرد بود روزی چند بار از سرکار رنگ میزد

یکهوغیبش زد

زنک زد گفت عقد کردم چند وقت بعد زنگ ژد عرپسی دعوتم کرد .بعد از چند سال بچه ذار شد و قبلش خونه خزید

تو دوران بارداری گفتم برم دیدنش هم کادوی خونه اش رو بدم گفت ۵شنبه ها میرم خونه ی مامانم

منم چون شاغل بودم فقط ۵شنبه ها می توانستم بعدا وقتی بچه اش به دنیا اومد طلبکار جرا دیدنم نیومدی

وقتی طرف میگه من ۵شنبه ها میرم خونه ی مامانم و ضمن اینکه دبکه نه زنگی نه تماسی من چه جوری برم خونه اش؟

اگر قرار هرکی برای خودش بره و بیاد چرا عروسی کردن عزیزم؟ این از اون حرفا بودا😄 اجازه کلمه درستی نیست و بهتر بگیم مشورت! و اینکه بله تو زندگی مشترک باید رضایت هر دو در هر زمینه ای باشه خیلی ببخشید شما خونه بابات هم بدون هماهنگی و رضایت نمیتونی بری مسافرت خونه شوهرم همینطور! به هرحال هر خونه ای چارچوبی داره، اون چیزی که شما مدنظرتون ازدواج سفید که هرکدوم با هرشخصی هم بخوان میتونن رابطه جنسی داشته باشن