2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خالش بروش نیوردم دختر عمشو هم که قهرم خونه پدرم که بهم زنگ زد اینو گفت

اون تماس دختر عمشو پاک نکن.

هر وقت که میدونستی خونه ست برو و بگو میخوام باهات حرف بزنم. اروم و منطقی بهش بگو تا حالا بهم خیانت کردی یا میخواستی بکنی؟؟ اروم اروم پیش برو و نزار طفره بره. اگه اعتراف کرد ازش دلیلشو بپرس و اگه دلیل منطقی داشت که احتمالش صفره ببخشش اگه طفره رفت و گفت نه نشونش بده که دختر عمش بهت زنگ زده و اون قضیه رو گفته ولی نگو گوشیش رو چک کردی اگه دیدی زد به سیم اخر و داد و بیداد قضیه ی دختر خاله هم بهش بگو.

ولی ای کاش یه عکس از چتاش با دختر خالش میداشتی که اونم میکوبوندی توصورتش، ولی یادت باشه گریه نمیکنی و قوی و خونسرد و بی رحمانه میری سمتش. اگه دلیل منطقی نداره یه موقع دلت نرم نشه ببخشیش چون وقتی یه بار در اون حد خیانت کرده دیگه براش عادی شده.

می دانستم زهر است و چشیدم......(seungmin-bangchan)

اون تماس دختر عمشو پاک نکن.هر وقت که میدونستی خونه ست برو و بگو میخوام باهات حرف بزنم. اروم و منطقی ...

من صدای دخترعمشو ضبط کردم ولی واقعیتش فکر نمیکردم که به منظور خیانت بره پیش دخترخالش فکر میکردم اونجا کاری داشته رفته و نمیخواسته که من بدونم ولی فکر نمیکردم ب خیانت

من صدای دخترعمشو ضبط کردم ولی واقعیتش فکر نمیکردم که به منظور خیانت بره پیش دخترخالش فکر میکردم اونج ...

اگه کاری غیر از خیانت بود انقد تاکید نمیکرد به زنم نگو به مامانم نگو.

من الان دوماهه قهرم خونه ی پدرمم

خب برو خونه ی خودتون یه روز بشین حرف بزن تمومش کن. قهر نکن قهر فقط شمارو توی این برزخ نگه میداره و مال بچه هاس. الان این همه وقت خونه نبودی از کجا معلوم زنیو نیاورده باشه؟؟

اگه کاری غیر از خیانت بود انقد تاکید نمیکرد به زنم نگو به مامانم نگو.

به نظرت جدابشم🥲

چون من خیانتو هیچ وقت نمیتونم ببخشم

واز طلاقم خیلی میترسم تاالان فقط پیش خودم میکردم من اشتباه میکنم و دختر عمشم میگفتم شاید هم دست بودن که منواذیت کنن

خب برو خونه ی خودتون یه روز بشین حرف بزن تمومش کن. قهر نکن قهر فقط شمارو توی این برزخ نگه میداره و م ...

خودم که نمیتونم برم باید بیان بشینن حرف بزنیم

بخدا حالم خیلی بده هیچ وقت فکر نمیکردم شوهرم خیانت کنه

به نظرت جدابشم🥲چون من خیانتو هیچ وقت نمیتونم ببخشمواز طلاقم خیلی میترسم تاالان فقط پیش خودم میکردم ...

اذیت کردن هزار تا راه دیگه داره ولی میتونی بهش بگی که به شوهرت زنگ بزنه مثلا باهاش قرار جایی بزاره یکم بهش نزدیک شه ببینی واقعا قصدش چیه اگه واقعا به دختر عمش اعتماد داری.

اذیت کردن هزار تا راه دیگه داره ولی میتونی بهش بگی که به شوهرت زنگ بزنه مثلا باهاش قرار جایی بزاره ی ...

درخواستمو قبول میکنی اجی یکم تو شخصی باهات مشورت کنم